A színésznő egy női karóra arca lett és egy dögös fotózáson mutatta be a márka darabjait.

Pokorny Lia, akit korábban Bereczki Zolival boronáltak össze, új szerepben bizonyít: a színésznőt egy női karóramárka magyarországi nagykövetének választották meg.

Forrás: Facebook/Morpho Communications

A szép ékszereket Lia egy kacér fotósorozat keretében mutatja be csuklóján. A magyar híresség remek választásnak bizonyult: a fotókon gyönyörű, szexi, nőies és elegáns egyszerre. Mélyen dekoltált blézere miatt nem is olyan egyszerű az órára koncentrálni.

 

47 évesen meztelenkedett Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/szepulj/20131117-cindy-crawford-amerikai-szupermodell-a-v-magazin-fotosorozataban-vetkozott.html Rövid frizura, ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20131115-jennifer-lawrence-jennifer-aniston-es-pamela-anderson-is-rovid-hajat.html Kate Hudson kifakadthttp://www.life.hu/szepulj/20131115-kate-hudson-amerikai-szineszno-nem-engedheti-meg-maganak-a-draga.html Felismerhetetlenek voltak a Sztárban sztár szereplőihttp://www.life.hu/szepulj/20131115-igy-nezett-ki-szinetar-dora-nagy-ferokent-es-notar-mary.html Hajmeresztő ötletek Lilutólhttp://www.life.hu/szepulj/20131115-lilu-musorvezeto-fodrasza-sanyi-hajmereszto-frizurakat-keszitett-lilu-baratainak.html