A Barátok közt sztárja igen pörgős életet él: főszereplő az ország legnézettebb napi sorozatában, emellett színházban is játszik, és rendszeresen szerepel magazinok címlapján. Ramónának oda kell figyelnie a külsejére, mi pedig arra voltunk kíváncsiak, vajon mit tesz ő azért, hogy sugárzóan nézzen ki? A Life.hu-n a sztárok szépségpraktikáiról szóló új sorozatban a Barátok közt Zsófijának tippjeiről olvashattok.


1. Van -e valamiféle szépségápolási rituálé, amit az édesanyádtól tanultál?

Már korán megtanultam, hogy belülről kell elkezdeni figyelni önmagunkra. Édesanyám arra szoktatott rá, hogy nagyon sok folyadékot fogyasszak. Egy pohár víz az étkezések előtt is jó szolgálatot tesz, mert kicsit eltelít, így megóvjuk magunkat a túlevéstől. Igyekszem én is sok folyadékot fogyasztani, de előfordul, az elfoglaltságaim miatt csak 1,5-2 liter sikerül.

További képekért kattints ide!Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

2. Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

A reggeli és az esti arctisztítást tonikkal sosem hagyom ki, illetve használok éjszakai és nappali krémet, szemkörnyékápolót.

 


3. Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Korrektor, szempillaspirál, rúzs - ezt használom arcpirosítónak is.

Kiss Ramóna ezeket viszi magával minden napForrás: Kiss Ramóna

4. Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

A sminktetoválások nagyon nem tetszenek. Megértem, hogy miért vállalkoznak erre a nők, de én nem tudom elképzelni, hogy bármit is magamra tetováltassak. Színésznőként kell, hogy legyen egy úgynevezett "natúr arcom", ebbe pedig a tetoválás nem fér bele.

5. Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Minden évben más, otthon is elkészíthető arcpakolás az új őrület. Nekem most a kivi-méz kombó a kedvencem. Csodás lesz tőle a bőr, de arra oda kell figyelni, hogy csak néhány percig hagyjuk a bőrön, mert nagyon szárít. Ez a szépségtrükk azért is jó, mert amíg rajtam van a pakolás, én is bekapom pár szelet kivit, ami igazán egészséges!