Minden nap, amikor az alig egyéves Beau délutáni alvásához készül, vele tart a család újdonsült tagja, Theo, a kutyus is. Az ennivaló perceket Theo mamája, Jessica Shyba egy fotósorozatban örökítette meg.

Ennivaló képsorozat született a pár hónapos csecsemő és a néhány hetes kiskutyáról, akiket a baba édesanyja fotózta rendszeresen délutáni alvásuk közben. A cuki fotókat ide kattintva nézheted meg.

Forrás: http://www.mommasgonecity.com/2013/11/wishes-granted-theo-and-beau/

A New Yorkban élő Jessica Shyba és férje pár hónapja lepte meg kis családját egy kölyökkutyával. Az alvás körül azonban adódott némi probléma - írja a háromgyerekes anyuka a blogján. A pár hetes Theo ugyanis végigszűkölte az éjszakát, ezért a bloggermami úgy döntött, maga mellé veszi a kutyust alvás előtt. Ám nemsokára felállt a rendszer és megoldódott a probléma: amikor délutáni szunyókálásra kerül a sor, Theo felugrott Beau mellé és együtt aludt a totyogó korú kisfiúval. Ez pedig azóta is minden nap így történik. Természetesen ez nem maradhatott rejtve a világ szeme elől, Jessica Instagramján kezdte megosztani a két tündéri csöppséget alvás közben. "Szerintem Theo, akit korán elszakítottak anyukájától, úgy érzi, Beau az egyik kis alomtestvére" - írja Jessica, aki hozzátette, ennél csodálatosabb kapcsolatot még sosem látott.

Plasztikázott próbababák lepték el Venezueláthttp://www.life.hu/legytrendi/20131115-eltulzott-aranyokkal-rendelkezo-probabakat-gyartanak-venezuelaban.html Cuki babafotóval köszöntötte férjét Fergiehttp://www.life.hu/anyaskodj/20131115-fergie-amerikai-enekesno-kisfia-axl-mosolygo-babafotojaval-koszontotte-szuletesnapjan-ferjet.html Halálra rémült a mamája énekén pityergő baba?http://www.life.hu/anyaskodj/20131112-elerzekenyult-vagy-megijedt-a-10-honapos-baba-aki-elsirja-magat.html Milliárd dolláros üzlet: Babagyártás gazdag pároknakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131108-indiai-babagyar-a-beranyasag-fellegvara.html Meghalt a baba, miután anyja részegen szoptattahttp://www.life.hu/gyogyulj/20131105-yadina-indira-morales-reszegen-szoptatta-kethonapos-babajat-a-kicsi-meghalt.html