A TV2 Babavilágának műsorvezetőjeként Szekeres Nóra úgy gondolta, sok újat már nem hallhat a vajúdás és szülés lefolyásáről, de tévedett. Egy dúlától olyan információkat kapott, ami nagyon megkönnyítette a dolgát. A kisfiú könnyen jött a világra, Nóri pedig a TV2 Aktívjában mutatta meg a babát.

"A műsorban rengeteg történetet hallottam különböző szülésekről, ráadásul azt gondoltam, én is hasonlóképpen hozom világra a harmadik babát, mint anno Noát és Milut. Ám a dúla részletezte, hogy a szülés ezerféleképpen történhet, kitért arra is, mikor érdemes bemenni a kórházba, így sokkal nyugodtabb voltam" - mesélte a TV2 kamerái előtt Nóra.

Forrás: TV2

A szép műsorvezető arról is beszélt, hogy amikor elkezdődtek a fájások és elfolyt a magzatvíz, nem sietett rögtön a kórházba, csak akkor, amikor már úgy érezte,  "van értelme". És így is lett, miután Nórát megvizsgálta az orvosa, 25 perc múlva már meg is született a kisfia. A hírek szerint a picinek még mindig nincs neve, egyelőre három verzió között variálnak. A műsorvezető arról beszélt, ez talán könnyebb lesz, ha jobban megismeri a kicsit. A háromhetes tündéri babát a műsorvezető az Aktívban mutatta meg.  Íme:

 

Aktmodell is lett volna Esztergályos Cecíliahttp://www.life.hu/szepulj/20131119-esztergalyos-cecilia-a-supertv2-hal-a-tortanjaban-mondta-el-hogy.html Kamerák előtt meghúzták Mádai Vivienthttp://www.life.hu/legykepben/20131118-sp-madai-vivien-es-a-tv2-megasztarbol-megismert-nagy-adri.html Nehezen bírja szex nélkül Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20131118-a-tv2-edes-eletebol-kiderult-hogy-berki-krisztian-nagyon-szexelne.html Pánik az RTL Klub stúdiójábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131118-az-rtl-klub-vunderson-es-zuperszexi-cimu-musoranak-felvetelen-csotanyok.html Letiltotta az RTL Klub a Kistehén zenekarthttp://www.life.hu/legykepben/20131118-letiltotta-az-rtl-klub-a-kistehen-zenekart-nem-lephettek-fel.html Geszti: "Krasznait fogni kell"http://www.life.hu/szorakozz/20131118-az-rtl-klub-xfaktoranak-hatodik-parbajat-krasznai-tunde-geszti-peter.html