Bizarr szépségtippek a múltból

toka hajápolás nők szépségtipp szépségápolás testedzés múlt század bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Séta az esőben, áll dörzsölése, testmozgásnak pedig házimunka. Íme néhány praktika a múltból, amelyeket már valószínűleg nagyanyáink sem használtak.

Bizonyos szépségtippek kiállják az idő próbáját, míg mások kevésbé. Ezekre a rég elfeledett praktikákra egy 1910-ben íródott könyvben bukkantak rá a Dailymail szerkesztői, amelyben nemcsak leírták, hanem képekkel szemléltetik a furcsa tanácsokat.

Forrás: Library of Congress

Csodaszép smink szalagavatórahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131119-hogyan-legyek-jo-no-smink-szalagavatora.htmlHosszú combot villantott Katalinhttp://www.life.hu/szepulj/20131120-katalin-hercegnonek-egy-jotekonysagi-rendezvenyen-libbent-fel-a-szoknyaja-es-kivillant-hosszu-combja.htmlSzőke nő lett Oszter Alexandrahttp://www.life.hu/szepulj/20131120-a-supertv2-hal-a-tortanjaban-oszter-alexandra-szoke-parokat-huzott-amit-varga-gyozotol-kapott.htmlÍgy néz ki a legszebb nagymamahttp://www.life.hu/szepulj/20131119-annemarie-leak-lett-anglia-legszebb-nagymamat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.