A héten ismét bebizonyosodott, hogy a magyaroknak is van helye a divatvilágban. Egyik leghíresebb modellünk világsztárokkal bulizott együtt, az ismert színésznő pedig Abodi Dóra ruhakölteményében pompázott. De mutatunk még csodaszép rúzsokat, menő színkombinációkat és különleges szetteket is a Life.hu heti szépségmustrájában.

Hódít a magyar 

A héten a csodaszép Mihalik Enikő is tiszteletét tette a vörös szőnyegen, így mindenki megcsodálhatta tökéletes alakját a szemtelenül aprócska dsquared2 ruhájában. Büszkék lehetünk a magyar tervezőnőre, Abodi Dórára is, akinek különleges kreációjában feszített a napokban Az éhezők viadalának egyik főszereplője, Jena Malone is.

Forrás: Northfoto, Instagram/doraabodi

Micsoda páros!

A világoskék és a fehér nagyon jól passzolnak egymáshoz, de úgy tűnik, erre a sztárok csak a héten jöttek rá. Miranda Kerr vadítóan nézett ki ebben a színkompozícióban, és még a hófehér tűsarkú is beleillett a képbe. Imádtuk! Lényegesen romantikusabbra vette a figurát Willow Shields, de ez egyáltalán nem baj: jól állt neki a virágmintás estélyi.

Forrás: AFP, Northfoto

Modellek, ha eltévednek

Az ember azt hinné, egy szupermodellnek a vérében van a stílus. A héten azonban két szépség is bizonyította, hogy hibázni még így is lehet. Az égig érő lábú Karolina Kurkova bőrnadrágja láttán szinte sokkot kaptunk. Egy falatnyi sort vagy csőnaci rendben lett volna, de ez a kisfiús nadrághossz nem volt a legjobb választás. Elisa Sednaoui biztosan nem filozofált sokáig a nadrág témán: ő egyszerűen nem húzott alulra mást, csak egy csipkeharisnyát. A szett láttán erős hiányérzetünk támadt, de lehet, hogy túl prűdek vagyunk?

Forrás: Northfoto

Jennifer és a rúzsok

Jennifer Lawrence múlt heti ruhamustrája után most jöhetnek a sztár rúzsai. A világos bőrszínéhez, a szőke hajához és a finoman húsos ajkaihoz gyakorlatilag minden szín passzol: ő festheti a száját natúrra, érett málnaszínűre vagy vampos mélybordóra, az eredmény mindig tökéletes. Ezt vajon hogyan csinálja?

Forrás: Northfoto, AFP

 Kínos vagy meghökkentő?

Vannak olyan összeállítások, amik ugyan kaotikusak, mégis ettől lesznek szerethetőek. Zendaya Coleman a hófehér tüllszoknyáját fekete bőrdzsekivel és türkiz tűsarkúval bolondította meg, mi pedig fejet hajtunk a sztár bátorsága és kreativitása előtt. Lenny Kravitz divatmániás lánya, Zoe is egy különleges darabot választott: a zsákszerű Balenciaga ruha ugyan nem lett a kedvencünk, de tény, hogy jól passzol az extrém stílusú sztárcsemetéhez. A szandáljával azonban nem tudunk megbékélni.

Forrás: AFP