adománygyűjtés Fülöp-szigetek kiegészítő eBay kim kardashian károsult ruha jótékonykodás katasztrófa tájfun
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemes cél érdekében akar megszabadulni fölösleges ruháitól Kanye West menyasszonya, aki minden eladott holmijának 10 %-át a Fülöp-szigetek károsultjainak ajánlotta fel.

Adománygyűjtésbe fogott Kim Kardashian. A valóságshowsztár eBayen árulja régi ruháit és egyéb kiegészítőit, amelyek árának 10 %-át a Fülöp-szigeteki tájfun áldozatainak ajánlotta fel.

Forrás: AFP

Bár a gondolat és a cél is nemes, sokan támadni kezdték a milliomos celebet, amiért csak ennyi pénzt ajánlott fel a károsultak javára. A 33 éves celebmami mindenesetre nagyon lelkes, hogy beállhatott a többi jótékonykodó sztár közé, annak ellenére, hogy adománya meg sem közelíti David és Victoria Beckham több ezer fontos felajánlását.

Videóban szexel Kanye West és Kim Kardashianhttp://www.life.hu/szorakozz/20131120-kanye-west-amerikai-rapper-es-kim-kardashian-amerikai-sztar-szexet-szimulal-a-rapper-legujabb.htmlZsírleszívással fogyott le Kim Kardashian?http://www.life.hu/ez-zsir/20131121-kim-kardashian-amerikai-valosagshowsztar-zsirleszivassal-fogyott-le-allitja-egy-magazin.htmlTükörben nézegette vagináját Kim Kardashianhttp://www.life.hu/szepulj/20131028-kim-kardashian-amerikai-valosagshowsztar-tukorben-nezegette-vaginajat-szules-utan.htmlSzépen cseperedik Kim Kardashian lányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131113-north-west-kim-kardashian-es-kanye-west-kislanya-ujabb-babafotoja.htmlHatalmas esküvőt tervez Kim Kardashianhttp://www.life.hu/szeress/20131024-kanye-west-amerikai-rapper-eljegyezte-es-hatalmas-eskuvot-tervez-kim.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.