Sophia Lorennel bulizott Mihalik Enikő

buli Pirelli Mihalik Enikő Sophia Loren naptár évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar szupermodell a híres-hírhedt Pirelli naptár 50. évfordulójára volt hivatalos. Ugyanoda, ahová a világhírű díva is.

Mihalik Enikő is hivatalos volt a Pirelli naptár 50. évfordulós bulijára - csakúgy, mint Sophia Loren.

Forrás: Northfoto

A magyar modell, aki a 2014-es híres naptár fotózásból kimaradt, a szülinapi bulin tiszteletét tette. Jól tette, hiszen így olyan csillagokkal partizhatott együtt, mint Sophia Loren. Enikő egy aranyszínű Dsquared2 ruhát vett fel az eseményre, amely hosszú lábain kívül vállait is szabadon hagyta. Kérdés, hogy vajon megengedheti-e magának a modell a csekély 1800 dolláros ruhát? Vagy ő is csak kölcsön kapja a vörös szőnyeges outfitjeit?

Fürdőruhában csábít Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/legytrendi/20131016-mihalik-eniko-magyar-modell-a-zimmerman-2014es-furdoruhakollekciojaban.htmlFélpucéran rázta a fenekét Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/szepulj/20130625-mihalik-eniko-hires-magyar-modell-felmeztelenul-razta-a-feneket.htmlEzt biztosan nem tudtad Mihalik Enikőrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20130225-mihalik-eniko-magyar-szupermodell-titkai.htmlMihalik Enikő mellei (18+)http://www.life.hu/life/galeria/20120616-terry-richardson-kepein-mihalik-eniko-mellei-18.htmlSophia Loren 40 évig küzdött az adóhivatallalhttp://www.origo.hu/nagyvilag/20131024-negyveneves-adocsatat-nyert-meg-sophia-loren.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.