átalakítás fashion week Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar sminkmester Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerencse csapata vagyunk, ez nem vitás: nagyszerű szakmánk van, embereken segítünk, kell ennél több? Igen! Egy torta például mindig jól jön.

Lívia egy lottózóban dolgozik, onnan ismeri Oscart, aki rendszeresen nála adja fel a szelvényét. Lívia hűséges olvasója a Life.hu-nak, és ráadásul nagyon szereti a Jónő Team átalakításokat, így egyből felismerte Oszit. A többi meg, ahogy mondani szokás, csupán szerencse kérdése volt. Így került tehát hozzánk Lívia, aki ráadásul nem egyedül és nem üres kézzel érkezett az átalakításra. Élettársával jött, akit szintén átalakítottunk (az erről készült képeket majd jövő héten mutatjuk meg), és rengeteg meglepetést hoztak nekünk: minden csapattag kapott kaparós sorsjegyeket és egy hatalmas tortát. Nagyon szeretjük az ilyen édes belépőt. Csak úgy mondom...

Ruha: F&F, Nyaklánc: Reserved, Táska: Futureal SportCouture, Harisnya: Camaieu, Cipő: F&F
Kattints a képre a galériáért! Fotó: Kántor Kata

Lívia már jó ideje kacérkodott a gondolattal, hogy kicsit változtasson a külsején, miután az életében jó néhány újítás volt az elmúlt hónapokban. Többek között például az, hogy salsázni kezdett partnerével. „Mindig érdekelt, hogy egy idegen ember hogyan lát engem. Úgy érzem, szükségem van arra, hogy valaki megmondja, mi áll jól nekem."Mi pedig pont ezt tettük. Nikivel megbeszéltük, mi áll majd Lívia számára a legjobban, és munkához láttunk. ,,Lívia haját rövidebbre vágtam, mert kicsi, formás fejének és arcformájának köszönhetően szenzációsan áll neki az extra rövid, franciás stílus. Fantasztikus, hogy egy frizura mennyit fiatalít egy arcon!"

Még több kép galériánkban, kattints a fotóra! Fotó: Kántor Kata

Új stílushoz új smink illik. Ebben segített Oszi, aki ismét csodás tippeket adott.,,Niki fantasztikus, franciás frizurát készített Líviának, ami inspirált engem is. Az arctisztítás után hidratáltam a bőrét, majd folyékony alapozóval egységesítettem a bőre színét, szerkezetét. Mozgó szemhéjára arany és bronz szemhéjkrémet tettem, a szempillatövét barna tussal emeltem ki. A szempilláit dúsítottam, a szemöldöke színét új hajszínéhez igazítottam. Orcáit bronzfénnyel emeltem ki, ajkát pedig érzéki piros ajakrúzzsal koronáztam meg."

A smink és haj már tökéletes összhangban volt, csupán a ruha hiányzott. Líviát kezelésbe vette a Fashion donor csapata: ,,Lívia általában hétköznapi ruhadarabokat visel, kevés színnel. Minden igyekezetünkkel arra törekedtünk, hogy vidám személyiségét a ruha fazonján, színén, mintáján keresztül is bemutassuk. A nyakék ezüstös csillogása és a bordó cipő lakkozása hab volt a tortán, amit Lívia teljes nőiességgel viselt."

Kattints a képre a galériáért! Fotó: Kántor Kata

A fotózás könnyen ment, Lívia ügyesen pózolt, miközben kedvese elégedetten és talán izgatottan szemlélte a történéseket, hiszen percekkel később őt fotóztuk. No, de ahogy mondtam, erről majd jövő héten bővebben. Egyelőre elégedjünk meg Lívia csodás képeivel, átalakulásával és a jó szerencsével, ami hozzánk sodorta őket.

Átalakít a Jónő Team: Tűsarkúban hódít Julihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131118-atalakit-a-jono-team-tusarkuban-hodit-juli.htmlÁtalakít a Jónő Team: Megfiatalodott Erikahttp://www.life.hu/legytrendi/20131028-atalakit-a-jono-team-erika-harom-gyerek-utan-is-nagyon.htmlÁtalakít a Jónő Team: Formában az óvó nénihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131112-atalakit-a-jono-team-szuper-formaban-az-ovoneni-erika.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.