Jocira akkor is egész életünkben emlékeznénk, ha mindig férfiakat alakítanánk át. Egyedi stílusával örökre az emlékezetünkbe véste magát, no és persze azt sem felejtjük el, hogy ő az első férfi, aki jelentkezett hozzánk. Igaz, nem teljesen magától.

Joci a párját kísérte el hozzánk, akinek átalakulását ide kattintva nézhetitek meg. Itt azonban nem állt meg a dolog. "Mivel a kedvesemet elkísérem hozzátok, hát én is beszállok a buliba. Különben is, hogy nézne ki, ha a megszépült párom mellett nem hoznám-hozatnám magamat csúcsformába" - írta Joci a bemutatkozó levelében. Mi pedig örömmel vártuk a kedves párt, akik egyébként nagyon édes ajándékkal leptek meg minket: tortával és sorsjegyekkel, hogy szerencsét hozzanak nekünk.

Joci most ünnepelte a 60. születésnapját, ami egyáltalán nem látszik rajta. Nagyon energikusan, bőbeszédűen, jókedvűen éli az életét, örök szenvedélye a tánc és a zene. Régebben néptáncolt, most pedig latin táncra járnak kedvesével, mellette pedig zenél. Több zenekarban is játszott, sőt ahogy mesélte, még DJ-ként is tevékenykedett korábban. A divat világa sem áll tőle messze, sok fotózáson vett már részt fotós barátjának köszönhetően. Most azonban mi láttuk vendégül, és alakítottuk át. Elsőként Niki kezdte a munkát. "Joci - saját bevallása szerint - 8 éves kora óta nem volt fodrásznál, mindig az aktuális szerelme vágja a haját. Ideje volt frissíteni egy kicsit tehát a fazonon. A haját jóval rövidebbre vágtam, a szemöldökét is megigazítottam."

Azt hinné az ember, hogy a férfiakon nincs mit sminkelni, Oszi viszont így is talált magának tennivalót. "Először is megigazítottam a bajusz fazonját, megállapítottam, hogy jól áll Jocónak, így meghagytam. Következett a szemöldök-korrekció, majd egy agyagpakolással kényeztettem az arcát. Ezután visszaállítottam bőre egyensúlyát, feszesítettem, majd egy színezett hidratálókrémmel egységesítettem a bőre színét. Végül élénkebbé varázsoltam a bajusza színét."

A haj és "smink" után az új stílus kiválasztása volt hátra, a Fashion Donor pedig akcióba lendült. "Már a regisztráció során kiderült, hogy Joci érdeklődik a divat iránt, éppen ezért trendi férfivá varázsoltuk. Olyan szettet állítottunk össze, amit bátran viselhet a hétköznapokban is. Említette, hogy sokszor ingekre esik a választása, ezért ing és zakó kombinációt adtunk rá. Bordóba és a hozzá nagyon jól passzoló szürkébe bújtattuk. Az eleganciát az ing kockás mintájával és a zakó pamut anyagával oldottuk."

A fotózás során kiderült, hogy Joci tényleg lazán veszi az olyan helyzeteket, amikor mások előtt kell szerepelni. Könnyed volt és jókedvű, igazi profi. A képek is őt igazolják. Nagyon jó volt kedvesével együtt látni őket, igazán csodás lett az átalakulásuk. Máskor is szívesen látunk férfiakat is, gyertek bátran!