A táncosnővel már előfordult, hogy elfelejtette, hová rejtette a karácsonyi ajándékokat, sőt Mikuláskor nem a megfelelő dobozt dugta fia cipőjébe - tudta meg a Life.hu.

Keleti Andi semmit sem szeret a véletlenre bízni, így már most óvintézkedéseket tesz a gyerekeinek szánt értékes karácsonyi ajándékok elrejtése és biztonsága érdekében.

Andi és kisfiaForrás: Just Creative

"Van egy biztos hely a lakásban, ahol még véletlenül sem tudják kiszagolni a meglepetéseket a család kisebb-nagyobb tagjai, de volt már olyan, hogy én is elfeledkeztem egy-egy ajándékról. Pár éve a fiamnak egy vadászgépekről szóló DVD-t vettem, majd a költözést követően találtam meg az egyik doboz mélyén, így ez egy következő karácsonyi meglepi lett" - meséli Andi, aki nemrégiben fia nagy bánatára az ajándékdobozokat is összekeverte. "Emlékszem, hogy éppen lázasan készültünk a Mikulásra, kint voltak már a csizmák, szépen belerejtettem egy kis csomagban a Máténak szánt apró játékot, de azzal nem számoltam, hogy egy karácsonyfafüzért fog találni benne. Mondanom sem kell, hogy mennyire meg volt lepődve, véletlenül ugyanis egy másik doboz került a kezembe" - nevetett Andi, aki felfedezett egy remek szolgáltatást az elveszett tárgyak megtalálására. "Van egy Elveszett - Meglett nevezetű hálózat, ami segít, hogy ha véletlenül bárki a családból elhagy valamit, nagyobb eséllyel talál vissza hozzánk a féltett tárgy. Legutóbb a táskámat hagytam el, benne minden fontos értékemmel, ami ugye nem csak a tárgyak anyagi értéke miatt fájdalmas" - magyarázta Andrea.