sztívia Coca Cola egészség reklám édesítőszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetes édesítőszerrel készült a Coca-Cola újdonsága, amely az ígéretek szerint sokkal egészségesebb régebbi változatánál.

Új arculatot és új reklámot kapott a Coca-Cola Coke Life néven futó üdítőitala. A sztíviával készült kóla nemcsak kevesebb kalóriát tartalmaz, hanem (amennyire ez lehetséges) sokkal egészségesebb is.

Sztíviával készült az új kóla Forrás: Coca-Cola Life

Hogy a természetesség nevében teljes legyen a megújulás, a piros palack zöldre váltott, rajta a felirat Life. Szerkesztőségünknek kötelező lesz kipróbálni, ha egyszer hazánkba is eljut. Az új kóla jópofa reklámját alább te is megnézheted:

Tényleg veszélyes? Íme az igazság a közkedvelt édesítőről http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110527-tenyleg-veszelyes-ime-az-igazsag-a-kozkedvelt-edesitorol.html Eltűnik a kóla az iskolai büfékből http://www.life.hu/anyaskodj/20131001-az-egyik-legnagyobb-italgyarto-ceg-keddtol-nem-szallit-magas-cukortartalmu.html A kóla miatt vesztette el fogsorát a 25 éves srác http://www.life.hu/gyogyulj/20130206-a-kola-miatt-vesztette-el-fogsorat-25-evesen-william-kennewell.html A napi 8 liter kóla okozhatta egy 30 éves nő halálát http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120507-a-napi-8-liter-kola-okozhatta-egy-30-eves-no.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.