Az egykori Nagy Ő már nem esik kétségbe tükörképe láttán, de rendszeresen karbantartja a testét. Nem is akármilyen eszközzel...

Ahogy a Life.hu is megírta, a valóságshow-sztár előnyt kovácsolt adottságaiból és ducimodellnek állt. Ám így sem lustálkodhat, ezért időről időre kipróbál valami újdonságot. Legújabban mélymeleg terápiával méregtelenített, amit meg is osztott rajongóival közösségi oldalán. 

Molnár Anikó a fura "űrruhában"Forrás: Facebook/Molnár Anikó

"A terápia lényege, hogy ebben a ruhában kell eltölteni egy órát heti 2-3 alkalommal. A meleg sugarak méregtelenítenek, és felmelegítik a hideg zsírcsomókat, ami így segít eltüntetni a cellulitiszt a kritikusabb helyekről a testemen, amivel nemcsak én, hanem számtalan más nő is küzd" - fejtette ki Anikó, aki sok évnyi öngyötrés, fogyókúra után már nem szeretne nádszálkarcsú lenni, de odafigyel magára, amelyben méregtelenítő "űrruhája" is segít. "Valóban olyan, mintha egy szkafanderben feküdnék, de nagyon hasznos. Erősíti az immunrendszert, hiszen hő hatására távoznak a méreganyagok a szervezetből, az pedig különösen jó, hogy mindezt otthon, a tévé előtt lehet megtenni."

Úgy tűnik, az egykori Nagy Ő külsejében és karrierjében is megtalálta önmagát. Ugyanis barátnőjével a napokban nyitotta meg szépségszalonját. "Már túl vagyok az első vendégemen, és természetesen sminkelni és sminktetoválni is fogok, sőt sminkoktatás is lesz nálunk, ami külön öröm számomra" - mesélte a Blikknek.