fashion week stílusmustra Julia Roberts Bella Thorne szépség Adele Kim Basinger Meryl Streep Juliette Lewis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mamafrizura, előnytelen szettek és rengeteg botox - nagyjából ez volt a hét termése karácsony előtt. Persze azért most is, mint mindig, találtunk egy-két jól megválasztott kreációt is. Íme a Life.hu heti stílusmustrája. 

Cseréld le a ruhádat nadrágra!

Nincs abban semmi rossz, ha egy nő nadrágba bújik a vörös szőnyegen, hiszen úgy is lehet szexi. Kim Basinger is próbálkozott: a hatvanéves színésznő tényleg letagadhatna pár évet, de ezt leginkább a botoxnak köszönheti. Tükörsima homloka ugyanis még nyilvánvalóbbá tette a szépészeti beavatkozásokat, a szigorú frizurától pedig még férfiasabbak lettek a vonásai. Kristen Wiig Kimmel sokkal jobban oldotta meg a dolgot: az ő szettje stílusos volt, még a hatalmas masnijával is.

Forrás: AFP

Csak sportosan!

Van az úgy, hogy az ember lányának nincs kedve mutogatni a lábait, és nem vágyik mélyen dekoltált felsőkre sem. Így lehetett ezzel Rihanna is, aki ezúttal egy pink bundácskát húzott magára - az nem vitás, hogy legalább olyan feltűnő volt, mintha mindenét kipakolta volna. Bella Thorne általában cuki és stílusos a vörös szőnyegen, ezúttal pedig egy igen laza szettel próbálkozott. A színésznőnek ez is jól állt, mert az összeállítás minden egyes darabja a helyén volt.

Forrás: AFP, Northfoto

Mamahajak

Idén nagyon divatosan voltak a borzas, kócos kontyok, és nem bántuk volna, ha ilyet látunk Julia Robertsen is. A színésznő frizurája ehelyett szigorú tanár nénisre sikerült, aminél Hatty néni is különbet viselt a Váratlan utazásban. Meryl Streep sem vitte túlzásba a készülődést: a színésznőnek vagy a fordásza rémes, vagy tusolás után már csak ennyire futotta az idejéből.

Forrás: AFP, Northfoto

A részletek fontosak!

Üdítő dolog télen a feketén kívül más színeket is látni. Kate Mara J. Mendel ruháját különösen szerettük, nem beszélve a jól eltalált kiegészítőkről. A platformos szandál a táskával imádnivaló volt, a galambszürke körömlakk színébe pedig azonnal beleszerettünk. Adele is kitett magáért - őt nézve nem mondhatja senki, hogy egy formás, kerekded nő nem öltözhet csinosan. A pávatoll színeiben készült hosszú ujjú, Stella McCartney ruha roppant csinos volt, és remekül állt az énekesnőnek!

Forrás: AFP

Heti hopp és kopp

Juliette Lewis stílusát sosem kedveltük, a héten azonban bebizonyította: ő is tud, ha akar. Egy Monique Lhuillier tervezte orgonaszínű, asziemmtrikusan szabott organzaruhában bűvölt el bennünket. A színésznő azt is bemutatta, hogy a lilához remekül passzol a fekete - legyen szó lábbeliről vagy körömlakkról. Imádtuk! Abigail Breslin szettje azonban intő példa arra, mire figyelj ruhavásárláskor. Keresztbe csíkos darabot csak akkor válassz, ha kellően karcsú vagy hozzá, ugyanez igaz a fényes anyagokra is. A nőies alakú Abigail mindkettővel mellélőtt, így ez a szett legalább tíz kilóval erősebbnek mutatja a színésznőt.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.