Botox vagy arcplasztika? Ez a jobb megoldás

botox fiatalítás arc plasztikai sebészet ráncok arcplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az arcfiatalító műtétek célja a természetes vonások kialakítása. Ezt valószínűleg nem csak egyfajta műtéti technika alkalmazásával éri el a sebész.
Botoxszal küzd Janis Winehouse egyre súlyosbodó betegsége ellenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121123-botox-segitsegevel-kuzd-a-szklerozis-multiplex-ellen-amy-winehouse-edesanyja.htmlNemcsak a ráncok, de a szénanátha ellen is hatásos lehet a botoxhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121019-nemcsak-a-rancok-de-a-szenanatha-ellen-is-hatasos-lehet.htmlSokkal olcsóbb, mint a botox! Itt az új ránctalanító tablettahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120912-olcsobb-mint-a-botox-akar-30-szazalekkal-kesobbre-tolja-rancok.htmlMég csak 25 éves és gyönyörű - Miért van szüksége egy fiatal lánynak botoxra?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120606-meg-csak-25-eves-es-gyonyoru-miert-van-szuksege.htmlBotox: egy igen erős méreg, ami szépséget és gyógyulást is hozhathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120410-botox-egy-igen-eros-mereg-amely-szepseget-es-gyogyulast-is.htmlCsodaszer? Soha nem gondolnád, mi mindenre jó a botox!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110921-csodaszer-soha-nem-gondolnad-mi-mindenre-jo-a-botox.htmlBotox kúrával gyógyították meg a súlyos migrénben szenvedő kisfiúthttp://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/gyermekegeszseg/20101015-botox-kuraval-gyogyitottak-meg-a-sulyos-migrenben-szenvedo-kisfiut.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.