fashion week ragyogó orchidea smink orchidea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt az ideje, hogy megbarátkozz a jövő év trendszínével, a ragyogó orchideával. A lilás-rózsaszínes tónus tökéletes választás, hiszen szinte minden színtípusnak jól áll és sokféle árnyalattal kombinálható, szemben az idei smaragdzölddel. Mivel párosítsd ezt a különleges színt? Megmutatjuk!

A Pantone éves színelőrejelzése nemcsak azért jó, mert így újabb és újabb kollekciókkal rukkolhatnak elő a tervezők, hanem egyfajta üzenet is a jövő évre. A lila jelképezi az egyensúlyt föld és ég között (a hajnal és az esti ég színe). A sárkorszak, azaz az anyagba vetett lét lassan a végéhez közeledik, hogy átadja helyét egy tudatosabb korszaknak. A lilával kifejezzük azt a mértékletességet, amire törekednünk kell 2014-ben. Egyensúly az értelem és a vágy, a bölcsesség és az érzelmek között.
A ragyogó orchidea szinte minden színtípusnak jól áll, hiszen kombinálja a meleg rózsaszínt és a hideg lilát. Földszínekkel - csokoládébarnával, világosbarnával vagy pasztell árnyalatokkal -, fehérrel, de még feketével is jól mutat. Rózsaszínnel párosítva igazi cukorkahangulatot áraszthatsz magadból.
A nagy divatházak már előrukkoltak egy-egy ragyogó orchidea ruhadarabbal a karácsonyi szezonra, ám a jól ismert üzletek csak a tavaszi szezonra tartogatják ezt. Addig is barátkozz a színnel!

Ha máris beleszerettél az új divatszínbe

A ragyogó orchidea a szetted kiemelkedő színe, bármivel viseled. Egy letisztult irodai öltözetet is feldob egy lila táska, illetve kiegészítő. Ha merészebb vagy, akár egy orchidea színű cipőre is beruházhatsz! Ne feledd, a lila árnyalataival csak akkor mutat jól, ha azonos színtónust választasz!

1. Ruha - Mossimo 19,98 dollár, 2. Sál - Nordstrom 6.835 forint
3. Farmer - Joe's Jeans 46,99 dollár, 4. Táska - H&M 9.990 forint
5. Cipő - C.B. Made in Italy 520 dollár

Szerezz be orchidea színű piperéket!

Még idegenkedsz ettől a meghatározó árnyalattól? Kezdd kicsiben! Egy ragyogó orchidea körömlakk tökéletesen illik a fagyos téli napokhoz. Fehérrel vagy nude színű ruhákkal kombinálva kellő eleganciát sugároz majd a munkahelyeden is. A lila szemhéjfesték jól mutat zöld, barna vagy szürke szemszínhez. Ha idén szilveszterkor te akarsz lenni az est királynője, válassz a lehengerlő lila árnyalatú rúzsok közül!

1. Szemhéjfesték - Urban Decay 18 dollár, 2. Szájfény - Sephora 29 dollár, 3. Szemhéjfesték - Laura Mercier 25 dollár, 4. Körömlakk - Azature 25 dollár, 5. Tus - Sephora 20 dollár, 6. Rúzs - 8 font, 7. Körömlakk - Elizabeth Arden 18.50 dollár

Korábban már azt is bemutattuk, hogy milyen orchidea színű tárgyakkal dobhatod fel az otthonodat. Összeállításunkért kattints ide!

A világsztárok is odáig vannak ezért a színért - korábban már nem egyszer láttuk őket orchideaszínben pompázni. Most megmutatjuk, kinek hogy áll ez az árnyalat.

Kattints a képre a többi orchideába öltözött sztárért! Forrás: Northfoto
Ódivatú kontyok, nadrágmánia - Stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20131220-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-kim-basinger-julia-roberts-merlyn-streep-szineszo-is.html10 feledhetetlen ruhaköltemény 2013-bólhttp://www.life.hu/legytrendi/20131221-divat-es-trend-10-feledhetetlen-ruha-2013-bol-szerepel-benne-jessica-alba-katalin-hercegno.htmlElegáns szandál vastag harisnyával - Igenis trendi!http://www.life.hu/legytrendi/20131218-divatos-es-nagyon-trendi-iden-az-elegans-elol-nyitott-szandal-vastag-harisnyaval.htmlÉletében először sminkelték Editethttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131217-atalakit-a-jono-team-nagyon-csinos-lett-edit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.