fashion week Takács Nóra szoknya Jónő blog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsit pakolásztam a szekrényemben, kiszedtem, ami már nem kell, és megnéztem, mim van egyáltalán. Rengeteg elfelejtett darabra bukkantam. Mostanában rákaptam a szoknyákra - jó meleg harisnyával csinos és nőies választás télen is. Mutatom, miket találtam.
Forrás: Takács Nóra

Még több ötletet a Jónő blogomon láthatsz!

Takács Nóra sztárszerzőnk útjára indított egy Jónő blogot, ahol csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik. Hétről hétre szétnéz a szekrényében, és rendszeresen ellátogat a kedvenc turijaiba, hogy megmutassa: divatosan, sikkesen öltözködni nem nagy ördöngösség és nem is feltétlenül kerül sokba. Kövesd nyomon a Jónő blogot, és csatlakozz a Facebook oldalához!

Jónő blog: csillogó-villogó szilveszteri szettek http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131219-jono-blog-csillogo-villogo-szilveszteri-szettek.html Jónő blog: Csodaszép ünnepi szettek http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131218-divat-es-trend-jono-blog-csodaszep-unnepi-szettek.html Jónő blog: Ezeregyéjszaka kabátjai http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131209-jono-blog-ezeregyejszaka-kabatjai-kabatok-a-hideg-idore.html Jónő blog: Kötött sállal a hideg ellen http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131118-jono-blog-kotott-sallal-a-hideg-ellen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.