A színésznő, aki nemrég hozta világra harmadik gyermekét, szülés utáni fogyásáról beszélt, illetve arról, férje helyett miért az ő vezetéknevét kapta a kicsi.

Ahogy a Life.hu is megírta, Kate Winslet decemberben adott életet kisfiának, Bearnek (magyarul Medvének). Terhessége kapcsán kritikák kereszttüzébe került. Volt, aki azért bírálta, mert három férfitől három gyermeke született, de sokaknak az nem tetszett, hogy a legkisebb csemete a színésznő vezetéknevét kapta meg, nem apjáét, Ned Rocknrollét. 

Forrás: AFP

A 38 éves sztár a brit Glamourban így fogalmazott most. „Mélységesen sajnálom, hogy szerelmes, majd terhes lettem. Bocsánatot kérek a sajtótól, ha ezt felelőtlenségnek tartják." Majd így folytatta: „Senkinek nincs joga ahhoz, hogy véleményezze mások életét vagy döntéseit. Könnyű ítélkezni addig, amíg valaki nem tudja az igazságot. Az embereknek fogalmuk sincs erről az egészről" – fakadt ki a színésznő, aki bevallotta azt is: nem sietett, hogy leadja a szülés során felszedett plusz kilókat. „Inkább a kisbabámmal foglalkozom, nem azzal, hogy mekkora lett a fenekem" – mondta és mi egyetértünk vele.