A TV2 Édes életének új szereplői Sági Szilárd és kedvese, Szilvi. A pár gyermeket szeretne, és most kamerák előtt járnak utána, miért nem jött eddig össze a baba. 

Sági Szilárd és párja élete nem bővelkedik szenzációkban, különválásukról és egymásra találásukról soha nem harsogott a bulvársajtó, nem posztolnak ha kell, ha nem a Facebookon, és a NAV adóslistáján sem szerepelnek. (Legalábbis nem tudunk róla.) Amolyan békés párként éldegélnek, kert, kutya, satöbbi, ami egyébként klassz, de a TV2 trash-realityjében való szerepléshez kevés lenne - főleg egy olyan ütős mezőnyben, mint a Gáspár familia, Cseke Katinka vagy a Berki-Hódi duó. 

Forrás: Noguchi Porter Novelli


Most, hogy a TV2 közeli balhés párok "elfogytak", a szerkesztők gondoltak a nagyot: kamerákkal követik végig a gasztrokibicék gyerekvállalási kálváriáját. A tévés és kedvese babára vágynak,évek óta próbálkoznak, ám a gólya csak nem kopogtatott még be hozzájuk. A mai adás alapján láthatjuk majd Szilvit nőgyógyásznál és Szilárd prosztatavizsgálatát is beharangozták már. Reméljük, minél előbb megfogan az a baba.