Hódi Pamela TV2 Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félreérthető sms-re bukkant párja telefonjában Hódi Pamela, ezért kidobta Krisztiánt.

Az Édes élet sztárpárjának kapcsolata sosem volt felhőtlen, naponta hallhattuk ingerült vitáikat, zajos
veszekedéseiket, ám úgy tűnik, most nem a szokásos családi perpatvarról van szó. Az újdonsült anyukánál tényleg betelt a pohár - tudta meg a Bors.

Fotó: Baksa Norbert

Míg Krisztián elugrott a mosdóba, a nappaliban felejtette a telefonját, amely egyszer csak sms-t jelzett. A feladó pedig a szőke modell, hajdani nyuszilány, Szalontai Szilvi volt. Pamela a féltékenységtől elvakultan nyitotta meg az igen félreérthető szövegű sms-t, majd párjára támadt. A vita olyannyira elmérgesedett, hogy Pamela egy óvatlan pillanatban megütötte Krisztiánt.

"Megdöbbentett Pamela viselkedése. Én soha nem szoktam az ő mobilját nézegetni, eszembe sem jut. Nem is tudom, mit képzelt, amikor belenézett a mobilomba" – mondta el a napilapnak Berki.

"Egyetlen nőtől sem vagyok hajlandó eltűrni, hogy pofon vágjon. Még soha életemben nem ütött meg nő. Ráadásul váratlanul ért, mert jobbról vártam, és balról jött" – tette hozzá Krisztián és kijelentette, ha Pamela nem hajlandó levetkőzni féltékenységét, örökre elhagyja, az sem érdekli, hogy fiatal anyukaként egyedül marad két hónapos lányukkal, Zselykével.

"Pamela vagy visszavesz ebből a féltékeny hisztiből vagy soha többé nem megyek hozzájuk vissza. Én mindig is tökéletes családra vágytam, de úgy tűnik, a párom féltékenysége megöli a szerelmünket" – mondta Berki.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.