Íme, a legújabb babakocsi-őrület

Forrás: www.longboardstroller.com -
longboard sporteszköz Puskás Peti babakocsi gördeszka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy mitől kívánhatja meg a gyerekvállalást egy huszonéves férfi? Megmutatjuk. 

Új őrület terjed a sportos kismamák és kispapák körében, ami nem más, mint a longboard babakocsi. A hipszter szerkentyű egyszerre kényelmes utazóeszköz a babának és sportszer a mamának.

Forrás: www.longboardstroller.com

A figyelmünket a jópofa cuccra Puskás Peti hívta fel Facebook-oldalán, és a következőképpen kommentálta: "Na most akarok egy gyereket". Az egyik internetes portálon vicces kedvű és praktikusan gondolkodó hozzászólók is véleményezték a longboardot. Íme, néhány közülük:

"Csinálj vele egy korláton lecsúszós trükköt, és tuti, hogy tele lesz a pelus".

"Kitűnő ergonomikus térdvédő anyukának, gratula!"

"Nagyon praktikus, mert le tudnak lépni a bicikliző medve elől, ha kergeti őket, meg aztán legalább mozognak is egy kicsit".

"Zseniális, azt azért megnézném, hogy például hogyan közlekedik az anyuka kavicsos, macskaköves, kátyús úton, vagy mondjuk hogyan néz ki egy séta egy erdei földúton..."

Erátó vagy Móka nevet is kaphat már a babahttp://www.life.hu/anyaskodj/20140107-a-magyar-tudomanyos-akademia-nyelvtudomanyi-intezete-2013-december-1-jen-frissitette-az-anyakonyvi.htmlSági Szilárdék babára vágynakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140106-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-a-hal-a-tortan-gasztrokibice-sagi-szilard-es-kedvese-szilvi.htmlJó dolga van Majkáék bébiszitterénekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140106-majka-es-dundika-kisfianak-mariannak-bebiszittere-van.htmlÚjra babát vár Jaksity Katahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131231-jaksity-kata-negyvenevesen-harmadszor-is-babat-var.htmlBabára vágyik Kustánczi Liahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131230-babara-es-alomeskuvore-vagyik-kustanczi-lia-dj-modell.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.