Béres Alexandra és kislánya bikinis karácsonya

karácsony szenteste Michigan Mexikó bikini Béres Alexandra fitneszbajnk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszbajnok és családja először párja szüleihez, a fagyos Amerikába utazott, majd a mexikói tengerparton töltötte a téli vakációt.

Élete legszebb karácsonyán van túl Béres Alexandra. Ahogy a Life.hu is megírta, a fitneszbajnok kétévente férje szüleinél, Michigan állam egyik kisvárosában tölti az ünnepeket családjával. Így Szandi, férje, Krisztián és Panna lányuk év végén kiutazott a boldog nagyszülőkhöz. A mínusz 12 fokot és a fehérséget főleg a kislány élvezte, akit úgy kellett „kivadászni" a hatalmas hóból – számol be Facebook oldalán a fitneszbajnok. A trió ebből a nagy hidegből utazott el Mexikóba, a plusz 30 fokba.

Béres Alexandra és kislánya Forrás: Facebook/Béres Alexandra Súlykontroll

Furcsa volt, hogy nagykabátra és vastag pulóverre nem volt szükségük szentestén, bikinire viszont igen. Szandiék megpróbálták Panna számára megőrizni a karácsonyfa misztériumát, és mindvégig meghagyták abban a tudatban, hogy az USA-ba visszatéréskor, a fa alatt várják az ajándékok, ha már Jézuska sikeresen odaért a nagy hidegben. Végül tehát a család 27-én ünnepelte a karácsonyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.