köszöntés Jay-Z meglepetés ajándék Beyoncé Blue Ivy Carter Tumblr születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétéves lett Beyoncé kislánya, akit ez alkalomból édesanyja különleges fotóval lepett meg.

Nagy az izgalom Beyoncé és Jay-Z családjában: kislányuk, Blue Ivy a napokban ünnepli második születésnapját.

Ezzel a fotómontázzsal köszöntötte fel lányát Beyoncé Forrás: www.beyonce.com

Az énekesnő Tumblrjén köszöntötte fel szeme fényét egy szülinapi kártyával, ám bizonyára nem ez lesz az egyedüli ajándék, amit kapni fog a világ egyik legjobban kereső sztárpárjának csöppsége. Tavaly egy 80 ezer dollár értékű, gyémántokkal kirakott Barbie babával lepték meg szülei. Kíváncsian várjuk, milyen szülinapi ajándék vár rá idén.

Íme Beyoncé és Jay-z gyönyörű kislánya - Az első fotók a kis Blue Ivy-rólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120213-ime-a-sztarbaba-beyonce-es-jay-z-lanya-blue-ivy.htmlEzért vetkőzött le új klipjében Beyoncéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140103-beyonce-amerikai-enekesno-meg-akarta-mutatni-szules-utani-karcsu-testet-ezert-vetkozott.htmlIlyen lapos a diétázó Beyoncé hasahttp://www.life.hu/ez-zsir/20131211-beyonce-amerikai-enekesno-vegan-dietajanak-eredmenye-ilyen-lapos-a-hasa.htmlIlyen szuperképességet szeretne Beyoncéhttp://www.life.hu/szorakozz/20131203-beyonce-amerikai-enekesno-chris-hemsworth-ausztral-szinesz-brad-pitt-amerikai-szinesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.