Szeretjük őket a filmvásznon vagy a rendezői székben ülve, de közelebbről megismerve személyiségüket és fura munkastílusukat, picit kiráz majd a hideg néhány celebtől.

A celebzen.com portál összegyűjtötte, kik azok a világsztárok, akikkel nem könnyű együtt dolgozni. Ha egyszer Hollywoodba sodorna benneteket az élet, a következő hírességeket kerüljétek el mindenképp! 

Mike MyersForrás: AFP/Getty Images/Andrew H. Walker

Mike Myers, a Wayne világa rendezője például állandóan parancsokat osztogatott másoknak, kontrollálni akart mindent és mindenkit. Saját lányát vette fel maga mellé asszisztensnek, aki tudta kezelni apja követeléseit.

Katherine HeiglForrás: AFP/Getty Images/Astrid Stawiarz

Katherine Heigl cserfes hírében áll, mindenkiről elmondja a véleményét, akivel már valaha dolga akadt. Volt olyan kollégája, akit szexistának minősített, de a legrosszabbul talán a Grace klinika írói jártak. A színésznő ugyanis azt mondta, nem fogadja el a sorozatért járó Emmy-jelölést a rossz forgatókönyv miatt.

Gwyneth PaltrowForrás: AFP

Gwyneth Paltrow szó szerint nem vette figyelembe kolléganőjét, Scarlett Johanssont a Vasember 2 forgatásán, így a két színésznő egy szót sem beszélt egymással.

Russel CroweForrás: AFP

Russel Crowe inkább ne igyon, ha forgat, különben nagyon agresszívan kezd el viselkedni a kollégáival. Volt, hogy producereket fenyegetett meg az éjszaka közepén vagy sértegette az embereket Twitter oldalán.

James CameronForrás: AFP/Yuri Cortez


James Cameron rendezőhöz nem lehetett hozzászólni egy-egy forgatáson. „Húzz egy számot!" – így morgott rá a színészeire. Híres arról, hogy mindig a maximumot követeli meg a stábtól, néha már-már a határokat feszegetve.