hasonlatosság Sarah Michelle Gellar sztárpár kisfiú családalapítás sztárcsemete kislány család szerelem Freddie Prinze Jr színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán nincs még egy olyan sztárpár, akire ennyire hasonlítanának a gyermekeik, mint a Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. csemetéi. 

Nem először mutatta meg második gyemekét Sarah Michelle Gellar. A kis Rocky-n akkor még nem látszódtak a papája vonásai, másfél évesen azonban már le sem tagadhatná híres apukáját.

Forrás: Northfoto

A sztárpár másik gyermeke, a négyéves Charlotte pedig megszólalásig hasonlít az édesanyjára. A híres színészpáros több mint tíz éve házasodott össze, Sarah pedig a jelek szerint még mindig ugyanúgy odavan férjéért, Freddie Prinze Jr.-ért. Erről legutóbb itt nyilatkozott.

Forrás: Northfoto, AFP
Tündéri családi fotó: Így közlekedik Nánási Micihttp://www.life.hu/anyaskodj/20140125-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-nanasi-mici-hatalmasat-nott.htmlMacaulay Culkin apja újrakezdené fiávalhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140124-macaulay-culkin-amerikai-szinesz-apja-kit-culkin-agyverzest-kapott-kibekulne-fiaval.htmlCikizték a suliban Victoria Beckhamethttp://www.life.hu/anyaskodj/20140124-victoria-beckham-brit-divattervezot-gunyoltak-az-iskolaban-osztalytarsai.htmlLakást szeretnél? Erre számíts 2014-benhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140107-lakast-szeretnel-erre-szamits-2014-ben.htmlBerki milliomost csinál a lányábólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140123-berki-krisztian-uzletember-sportolo-milliomost-csinal-lanyabol-natasa-zselykebol.htmlTerhes a valóságshow szereplőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140123-okros-szandra-az-eden-hotel-egykori-szereploje-terhes-de-nem-tudja-ki-magzatanak-apja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.