Fülledt erotikát hozott Beyoncé a Grammyre

Forrás: AFP -
Jay-Z fogyás Grammy 2015 Beyoncé vegán Grammy-gála erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnap esti Grammy-gála egyik legnagyobb izgalommal várt eseménye Beyoncé produkciója volt. Nos, a gyönyörű énekesnő nem okozott csalódást, és a színpadra lépve rögtön forró hangulatot teremtett.

A bombatestű Beyoncé vékonyabb, mint valaha, amit a Grammy-gálán alaposan, minden lehetséges szögből meg is mutatott a nagyérdeműnek a nyitó előadásában.

Forrás: AFP

A produkció fülledt erotikát árasztott, a gyönyörű híresség előadása alatt csak úgy forrt a levegő a díjátadón. A produkció azonban nem mindenkinek tetszett, a díjátadót követően a közösségi oldalakon sokan támadták Beyoncét, mondván, hogy úgy nézett ki, mint egy ócska prosti. Többen megjegyezték, nem főműsoridőre való, amit művelt, mondván, a gálát gyerekek is nézhetik.

Forrás: AFP



A hírességhez a színpadon férje, a gála egyik legnagyobb veszteseként is emlegetett - ugyanis kilenc jelölése is volt, ám díjat nem zsebelhetett be - Jay-Z is csatlakozott.

Forrás: AFP

Az énekesnő a fogyását a Dailymail szerint egy 22 napos vegán diétának köszönheti, amiről azt nem tudjuk, mennyire egészséges, de az biztos, hogy hatékony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.