A vasárnap esti Grammy-gála egyik legnagyobb izgalommal várt eseménye Beyoncé produkciója volt. Nos, a gyönyörű énekesnő nem okozott csalódást, és a színpadra lépve rögtön forró hangulatot teremtett.

A bombatestű Beyoncé vékonyabb, mint valaha, amit a Grammy-gálán alaposan, minden lehetséges szögből meg is mutatott a nagyérdeműnek a nyitó előadásában.

Forrás: AFP

A produkció fülledt erotikát árasztott, a gyönyörű híresség előadása alatt csak úgy forrt a levegő a díjátadón. A produkció azonban nem mindenkinek tetszett, a díjátadót követően a közösségi oldalakon sokan támadták Beyoncét, mondván, hogy úgy nézett ki, mint egy ócska prosti. Többen megjegyezték, nem főműsoridőre való, amit művelt, mondván, a gálát gyerekek is nézhetik. 

Forrás: AFPA hírességhez a színpadon férje, a gála egyik legnagyobb veszteseként is emlegetett - ugyanis kilenc jelölése is volt, ám díjat nem zsebelhetett be - Jay-Z is csatlakozott.

Forrás: AFP

 

Az énekesnő a fogyását a Dailymail szerint egy 22 napos vegán diétának köszönheti, amiről azt nem tudjuk, mennyire egészséges, de az biztos, hogy hatékony.