A hazai sztárok idén igen visszafogottan öltöztek fel a 15. Story Gálára, és mindössze néhány ruhaköltemény volt csak, amik mellett nem mehetünk el szó nélkül. Mutatjuk is őket!

Medveczky Ilona

Tavaly év végén egy másik hazai celebbuliban az egykori revütáncosnő közszemlére tette mellbimbóit - ezúttal azonban erről szó sem volt. Ilona lila pamacsokkal borított fekete lepelruhájában mutatta meg, hogy nem lételeme a magamutogatás.

Ilona és Ungár AnikóFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

 Peller Mariann

Az újdonsült anyuka szettje láttán azonban már nem találunk szavakat. Túlméretezett, kárpitra emlékeztető zakó, bő, aranyszínű nadrággal és szaténkesztyűvel - vajon mit gondolt Mariann, amikor indulás előtt belenézett a tükörben?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kiszel Tünde

A művésznő fiatal hódolója oldalán ismét hozta a szokásos formáját - élénkpink ruhájában nem maradhatott feltűnés nélkül a díva.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szandi

Az énekesnő fantasztikus formában van, ezt nemrég a Sztárban sztár című műsorban többször is bebizonyította. A miniruha is remek választás lehetett volna, hiszen Szandi alakja tényleg bombajó, de ez a tollas-habos ruhácska már sok volt a jóból. Bár az is lehet, hogy jobb lett volna az összhatás, ha nincs a mindent tönkretevő sötétbarna harisnya. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Tóth Gabi 

A combvillantás idén sem maradhatott el. Az X-Faktor mentora ezúttal elegánsra vette a figurát, és csak tökéletes lábait mutatta meg a nagyközönségnek. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Balogh Edina

A Barátok közt szépsége is a lábaira helyezte a hangsúlyt. Edina szép volt, hiszen ő egy valóban gyönyörű nő, csodás sminkkel és frizurával, de a ruha lehetett volna egy picit különlegesebb, bevállalósabb.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az est szépe - Nagy Adri

A mi tetszésünket az egykori megasztáros énekesnő, Nagy Adri szettje nyerte el a legjobban. Bár Adri is választhatott volna olyan ruhát, ami kicsit jobban kiadja az alakját, a hátul mélyen dekoltált, krémszínű, Benes Anita tervezte masnis ruha csodásan passzolt a bőrszínéhez, de a haját és a sminkjét is imádtuk. Adri egyszerű volt és stílusos, tette mindezt anélkül, hogy habcsóknak öltözött volna. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu