Jónő blog: Csinos szettek a csíkos táskához

Forrás: Takács Nóra -
csíkos kiegészítő Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? Jónő blog szett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég a Life.hu-s videómban varrtam egy csíkos táskát magamnak, ma pedig megmutatom pár szett ruhával, hogyan is mutat. Az a jó benne, hogy jól kombinálható, egyedi, és annyit csinálhatok, amennyit csak akarok... Én farmerral és blézerekkel variáltam - na jó, egy pulcsival is :-) -, de a lehetőségek száma végtelen. Nézzétek csak!
Forrás: Takács Nóra

A többi szettet a Jónő blogomon láthatod!

Extra tippünk

Takács Nóra sztárszerzőnk útjára indított egy Jónő blogot, ahol csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik. Hétről hétre szétnéz a szekrényében, és rendszeresen ellátogat a kedvenc turijaiba, hogy megmutassa: divatosan, sikkesen öltözködni nem nagy ördöngösség és nem is feltétlenül kerül sokba. Kövesd nyomon a Jónő blogot, és csatlakozz a Facebook oldalához!
Kopogós cipők mindenkorhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140115-jono-blog-tusarku-cipok-es-szandalok.htmlTélen is színesenhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140129-jono-blog-telen-is-szinesen.htmlAttól, hogy itt az igazi tél, még nem kell lemondanunk a színekről. Nézzétek csak, milyen klassz, vidám pulcsikra bukkantam a kedvenc turimban! Arról már nem is beszélve, hogy az áruk is igen jutányos volt.Hogyan legyek jó nőOrigoVariáld a szoknyákat télen is!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131230-jono-blog-variaciok-szoknyakra.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.