Jónő blog: kopogós cipők mindenkor

Forrás: Takács Nóra -
fashion week tűsarkú cipő Takács Nóra magassarkú Jónő blog
Nektek is van olyan emléketek, hogy folyton anyukátok "kopogós cipőjében" csetletek-botlotok? Hú, mennyire imádtam! Kiszedtük a szekrényéből a szoknyákat, ingeket meg cipőket, és királylányosat játszottunk a húgommal. Aztán felnő az ember, és jó ideig egyáltalán nem érdeklik a magas sarkúak, majd lassan értékelni kezdi a szép cipők nyújtotta lehetőségeket. Például, hogy magas sarkúban egyből vékonyabbnak és formásabbnak tűnik a lábunk, a fiúk pedig megőrülnek érte... 

Kell ennél több indok egy kis szenvedéshez? Merthogy ez azért az... Ha 2 óránál hosszabb ideig van rajtam, sírni tudnék az örömtől, mikor lerúgom végre, de mint említettem: megéri mégis beszerezni pár szép darabot, mert a mesében is egy magas sarkú hozta össze a királyfival Hamupipőkét, ugye? Lássuk a kedvenc darabjaimat:

Forrás: Takács Nóra

Még több ötletet a Jónő blogomon láthatsz!

Takács Nóra sztárszerzőnk útjára indított egy Jónő blogot, ahol csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik. Hétről hétre szétnéz a szekrényében, és rendszeresen ellátogat a kedvenc turijaiba, hogy megmutassa: divatosan, sikkesen öltözködni nem nagy ördöngösség és nem is feltétlenül kerül sokba. Kövesd nyomon a Jónő blogot, és csatlakozz a Facebook oldalához!

Jónő blog: Nyakláncot mindenre!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140107-jono-blog-nyaklancot-lehet-venni-ingre-polora-es-pulcsira-is.htmlJónő blog: Variáld a szoknyákat télen is!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131230-jono-blog-variaciok-szoknyakra.htmlJónő blog: Ezeregyéjszaka kabátjaihttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131209-jono-blog-ezeregyejszaka-kabatjai-kabatok-a-hideg-idore.htmlJónő blog: Kötött sállal a hideg ellenhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131118-jono-blog-kotott-sallal-a-hideg-ellen.htmlJónő blog: Csodaszép ünnepi szettekhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131218-divat-es-trend-jono-blog-csodaszep-unnepi-szettek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.