Botrányos magyar síruhák Szocsiban

Forrás: Facebook/Szabó Milán Gábor -
téli olimpia formaruha síruha Szocsi kalocsai minta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sportolóink fenekén hatalmas kalocsai minta terül el. Nem túl ízléses.

Újabb hazai formaruha okozott meglepést a téli olimpián – ezúttal sífutóink megjelenését sikerült elszúrni. Szabó Milán Gábor sífutó hivatalos Facebook oldalára rakott fel egy friss fotót, amely a helyszínen, Szocsiban készült. Nagyon beszédes.

Forrás: Facebook/Szabó Milán Gábor

A kép alá a következőt írta: "Ma megkaptuk az olimpiai versenyruhánkat. Egy biztos, megkönnyíti a külföldiekkel a társas kapcsolatok kialakulását! Nektek hogy tetszik?" A sorok között mindenki érzi az iróniát. A sportoló viccesen hozzáírta: „Nézzük a jó oldalát, senki nem akar majd megelőzni, és edzésen a lányok rendre leszólítanak." Az biztos, hogy könnyű lesz felismerni a mieinket a pályán. De azért valljuk be, finoman fogalmazva is furcsán néz ki ez a hímzés, főleg a fiúkon. Vajon volt beleszólásuk a tervezésbe? A versenyruhákat egyébként Kalmár Zoltán tervezte, ő készítette anno a kalocsai mintás öltözeteket Jenson Buttonnak és Lewis Hamiltonnak is.

Hogy tetszik a sífutók formaruhája?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.