Nem tudom, nálatok hogyan megy ez, de én akármikor beteszem a lábamat egy turkálóba, szinte azonnal az ölembe ugranak a jobbnál jobb dolgok. Ez biztos valami adottság... Megmutatom, hogyan néz ki nálam egy kincsvadászat!

Először szemügyre veszem a terepet, jó alaposan. Ezt nem lehet kapkodva, ha csak pár percetek van, neki se induljatok a turizásnak. 

Forrás: Takács Nóra

A talált ruhákról majd egy másik posztban számolok be, előbb megmutatom, milyen szuper kiegészítőkre bukkantam. Mert azokat is érdemes ám figyelni! Táskák közül nagyon klassz darabokat lehet kifogni, sapkák, sálak, és néha cipők is sorakoznak a kínálatban. Alaposan vegyétek szemügyre mindegyik darabot, ami hibás, nem szabad megvenni csak azért, mert olcsó!

Itt mutatom meg, milyen csodás kiegészítőkre bukkantam!

Tipp
Takács Nóra sztárszerzőnk útjára indított egy Jónő blogot, ahol csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik. Hétről hétre szétnéz a szekrényében, és rendszeresen ellátogat a kedvenc turijaiba, hogy megmutassa: divatosan, sikkesen öltözködni nem nagy ördöngösség és nem is feltétlenül kerül sokba. Kövesd nyomon a Jónő blogot, és csatlakozz a Facebook oldalához!