Beyoncé ismét tarolt, Lily Allen rosszul választott, Ellie Goulding pedig valódi hercegnőként lépett a vörös szőnyegre – íme a szerda esti Brit Awards legjobb pillanatai.

A One Direction fiúcsapat és Ellie Goulding énekesnő voltak a szerda esti Brit Awards díjátadó legnagyobb nyertesei. Igaz, Harry Styles pont lemaradt az elismerés átvételéről – utólag bevallotta, a mosdóban töltötte ezt az időt.

Forrás: AFP

Ellie Goulding a legjobb női előadó kategóriájában győzedelmeskedett. Az est fénypontja mégis Beyoncé előadása volt: a 32 éves énekesnő új dalával és egy több mint 100 csillogó cirkóniakőtől ragyogó, éjkék estélyiben állt színpadra.

Forrás: Tumblr/Beyoncé

Bár Lily Allen az este folyamán nem kapott elismerést, a díjátadó afterpartiján mégis minden szem az énekesnőre szegeződött – nem éppen kitűnő ruhaválasztása miatt. A kétgyerekes anyuka a földig érő pink színű ruhájára húzta rá narancs színű melltartóját, a szettet pedig egy vastagtalpú sportcipővel és furcsa, színátmenetes hajával koronázta csak igazán meg – kattints ide a képért.