Soha nem ragyogott még így Beyoncé

Forrás: Tumblr/Beyoncé -
Harry Styles One Direction Ellie Goulding Beyoncé Brit Awards Lily Allen díjátadó estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé ismét tarolt, Lily Allen rosszul választott, Ellie Goulding pedig valódi hercegnőként lépett a vörös szőnyegre – íme a szerda esti Brit Awards legjobb pillanatai.

A One Direction fiúcsapat és Ellie Goulding énekesnő voltak a szerda esti Brit Awards díjátadó legnagyobb nyertesei. Igaz, Harry Styles pont lemaradt az elismerés átvételéről – utólag bevallotta, a mosdóban töltötte ezt az időt.

Forrás: AFP

Ellie Goulding a legjobb női előadó kategóriájában győzedelmeskedett. Az est fénypontja mégis Beyoncé előadása volt: a 32 éves énekesnő új dalával és egy több mint 100 csillogó cirkóniakőtől ragyogó, éjkék estélyiben állt színpadra.

Forrás: Tumblr/Beyoncé

Bár Lily Allen az este folyamán nem kapott elismerést, a díjátadó afterpartiján mégis minden szem az énekesnőre szegeződött – nem éppen kitűnő ruhaválasztása miatt. A kétgyerekes anyuka a földig érő pink színű ruhájára húzta rá narancs színű melltartóját, a szettet pedig egy vastagtalpú sportcipővel és furcsa, színátmenetes hajával koronázta csak igazán meg – kattints ide a képért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.