A Romantic egykori énekesnőjét, Kunovics Katinkát párja magára hagyta, mert a munkája külföldre szólította. Így egyedül várja közös gyermeküket.

Katinka az egykori Romantic együttes énekesnőjeként tűnt fel Győzike oldalán. Jelenleg pedig első kisbabáját várja hondurasi származású párjától, Fernandotól, aki egy óceánjáró hajón dolgozik. Ezért az énekesnőnek a kilenc hónapos terhességet egyedül kell viselnie, de ő egy cseppet sem bánkódik emiatt. Vidáman és fitten várja közös babájukat, a kis Katinkát – írja a Bors

Forrás: facebook/Kunovics Katinka

„Gyermekünk apjával a munkám során ismerkedtem meg, én énekesként, ő fotósként dolgozott az óceánjárón. Valószínűleg a szülésre sem tud hazajönni, hiszen a hajóról nem tud leszállni, ezért majd a gyermekünk érkezése után nyáron lesz együtt a család" - magyarázta Katinka a Life.hu-nak, aki a terhessége alatt minden káros ételről leszokott.

„A kedvenc ételeimet „nem szerette enni" a kis Katinka, például a kólától, a hamburgertől, a tésztától, a csokitól mindig égett a gyomrom. Kívánós korszakomban is csak salátán, ásványvízen és gyümölcsön éltünk. Talán emiatt látszik úgy, hogy fogytam, pedig sajnos nem mutat kevesebbet a mérleg" - nevette el magát a kismama.