A válás 13 legszörnyűbb pillanata

Forrás: Thinkstock -
érzelem válás szülő elmúlás pillanatkép szerelem rossz gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor tönkremegy egy házasság, az kétségkívül szörnyű mindkét fél számára. Ha pedig gyerekeket is érint az ügy, még borzalmasabb az egész. A Life.hu most a 13 legszomorúbb pillanatot gyűjtötte össze. 

1. A pillanat, amikor egy higgadt beszélgetésnek a következő mondat a vége: Hát jó. Akkor ennyi.

2. A pillanat, amikor hazaérsz a munkából és szembesülsz vele, hogy az összes holmija eltűnt.

3. A pillanat, amikor a barátnőd azzal hív fel, hogy az imént látta őt az étteremben egy csinos, fiatal, szőke nővel. És szemmel láthatóan jól érezte magát.

4. A pillanat, amikor hazaérsz az első randevúdról, amit egy másik férfival töltöttél, és rájössz, milyen borzalmas is volt.

5. A pillanat, amikor a gyerek megtudja, hogy váltok és hirtelen meglátod a szemében a fájdalmat.

Forrás: Thinkstock

6. A pillanat, amikor találkozol egy nővel, aki ugyanabban a korban vált el, mint te. Ő most 75 éves és azóta is egyedül van.

7. A pillanat, amikor a volt férjed először viszi el a gyerekeket otthonról. Mosolyogva integetsz, becsukod az ajtót és leülsz a kanapéra – teljesen egyedül.

8. A pillanat, amikor az exed azt mondja: sosem szerettelek.

9. A pillanat, amikor megtudod, hogy az exed folyamatosan megcsalt a házasságotok idején.

10. A pillanat, amikor a válást követően elmész a barátnőiddel szórakozni, és fel akar csípni egy részeg, ronda férfi. Elgondolkozol: ilyenek mostanában az egyedülálló férfiak, akik közül választanod kellene?

11. A pillanat, amikor megtudod, hogy az exed egy barátnőddel találkozgat.

12. A pillanat, amikor sírni látod a gyereked és azt mondja: bárcsak itthon lenne apu!

13. A pillanat, amikor hivatalosan is kimondják a válást.

Sztárok, akik haragban vannak a szüleikkelhttp://www.life.hu/csalad/20140224-vilagsztarok-konfliktusai-edesanyjukkal.htmlAz anya-lánya konfliktus bármelyik családban felütheti a fejét, akár a legapróbb nézeteltérés miatt is. Nincs ez máshogy a világsztárok esetében sem. Íme, a leghíresebbek.CsaládAFPA 7 leggyakoribb hiba, amit szülőként elkövethetünk – és el is követünkhttp://www.life.hu/csalad/20140304-a-7-leggyakoribb-hiba-amit-szulokent-elkovethetunk-es-el-is-kovetunk.htmlMinden gyerek más és más, mind külön személyiség, mindenkinek saját karaktere van. Ezt figyelembe véve kell kialakítanunk a saját nevelési módszereinket, hiszen minden gyerekhez más út vezet. Ám vannak olyan egyetemes buktatók, amiket szülőként gyakran elkövetünk. Íme, a leggyakoribbak.Család2013 legemlékezetesebb válásaihttp://www.life.hu/csalad/20140205-2013-legemlekezetesebb-valasai-a-vilaghiru-sztarok-kozott.htmlA hírességek reflektorfények által megvilágított házasságairól tudjuk, hogy sok esetben telis tele vannak megpróbáltatásokkal, és persze a szaftos, botrányokkal teli válásokkal. Ez utóbbiakban a tavalyi évben sem szűkölködtünk. Íme a legemlékezetesebbek.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.