Kinga folyamatosan igyekszik betartani a Vitalteamtanácsait, szorgalmasan edz, miközben 2 kis ikergyermekét is kevesebbet látja, ráadásul meg kellett küzdenie a térdfájással is. Edzői, a Life.hu sztárszerzői, az 51-szeres Ironman, Kropkó Péter és Gajdos Tamás atléta nem kímélték az utóbbi időben, ha Kinga fáradni is látszott, folyamatosan arra bíztatták, hogy még keményebben vegye a próbatételeket. 

A múlt edzéseken Kropkó Péter kicsit már túlhajtotta Kingát, akinek elege lett, hogy edzője csak a medence vagy a futópálya széléről osztogatja a tanácsokat. Ezért ezen a héten kijelentette: csak akkor hajlandó a biciklis edzést végigcsinálni, ha Péternek nem csak a szája jár, hanem megmutatja, hogy ő is bírja a strapát, ha kell. Kingával ezért fogadást kötöttek, hogy ki fogja jobban bírni az edzést: Kinga biciklizve, vagy az 51-szeres Ironman futva? Pénteken, a biciklis edzésen minden kiderül!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Vivicitta lefutása bizony komoly cél, ráadásul Kinga ideje egyre fogy. Már szinte csak egy hónap van hátra, és az edzői még nem biztosak benne, hogy a futóverseny melyik távját fogja tudni teljesíteni.

A futó edzések mellett a Vitalteam igyekszik színesíteni az edzéseket, Kingának sok úszást, aquajoggingot, otthoni erősítést és más erőnléti edzéseket is előírnak. A ciklikus sportok közül Péter most azért akar biciklizésre fókuszálni, mert ez jó kiegészítő sport a futáshoz, jól fejleszti Kinga állóképességét és akaraterejét, amire a Vivicittán szüksége is lesz.