Kinga kihívás elé állítja edzőjét: vajon ki nevet a végén?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Telekom Vivicittá mellrák kihívás kerékpár új élet projekt albert kinga futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga folyamatosan igyekszik betartani a Vitalteamtanácsait, szorgalmasan edz, miközben 2 kis ikergyermekét is kevesebbet látja, ráadásul meg kellett küzdenie a térdfájással is. Edzői, a Life.hu sztárszerzői, az 51-szeres Ironman, Kropkó Péter és Gajdos Tamás atléta nem kímélték az utóbbi időben, ha Kinga fáradni is látszott, folyamatosan arra bíztatták, hogy még keményebben vegye a próbatételeket. 

A múlt edzéseken Kropkó Péter kicsit már túlhajtotta Kingát, akinek elege lett, hogy edzője csak a medence vagy a futópálya széléről osztogatja a tanácsokat. Ezért ezen a héten kijelentette: csak akkor hajlandó a biciklis edzést végigcsinálni, ha Péternek nem csak a szája jár, hanem megmutatja, hogy ő is bírja a strapát, ha kell. Kingával ezért fogadást kötöttek, hogy ki fogja jobban bírni az edzést: Kinga biciklizve, vagy az 51-szeres Ironman futva? Pénteken, a biciklis edzésen minden kiderül!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Vivicitta lefutása bizony komoly cél, ráadásul Kinga ideje egyre fogy. Már szinte csak egy hónap van hátra, és az edzői még nem biztosak benne, hogy a futóverseny melyik távját fogja tudni teljesíteni.

A futó edzések mellett a Vitalteam igyekszik színesíteni az edzéseket, Kingának sok úszást, aquajoggingot, otthoni erősítést és más erőnléti edzéseket is előírnak. A ciklikus sportok közül Péter most azért akar biciklizésre fókuszálni, mert ez jó kiegészítő sport a futáshoz, jól fejleszti Kinga állóképességét és akaraterejét, amire a Vivicittán szüksége is lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.