Ördög Nóra egy nőnapi rendezvényen mesélt a szerelemről, barátságról és gyermeke fogantatásának nehézségeiről, amikor eltörött a mécses és sírva fakadt.

Az RTL Klub műsorvezetőjével nem először fordul elő, hogy elérzékenyül, ha a családjáról mesél. Nóri már boldog anyuka, mégis egy életre megviselte kislányának, Micinek a fogantatása, ami számtalan nehézséggel járt. Az előadáson ezek az emlékek elárasztották a műsorvezetőt és könnyeivel küszködve beszélt – írja a Bors

Forrás: Ördög Nóra

„Világéletemben imádtam megélni a nőiességem, és eddig is rendben volt körülöttem minden, mégis most érzem legkerekebbnek az életem. A legfontosabb, hogy anya vagyok" – kezdte megható előadását Nóri, aki ezután a munkájáról, a tévés sikereiről és saját vállalkozásáról mesélt. Ekkor pedig kicsordult az első könnycsepp a szeméből.

 "Mióta anya vagyok, gyakran előfordul" – mondta könnyeit törölgetve, ám kisvártatva, amikor rátért a magánéleti sikereire, vagyis az anyaságra, már nem tudta türtőztetni az érzelmeit. A terem addigra már egy emberként sírt Nórával. „Hiszek a munkában, vagyis abban, hogy ha valamiért keményen dolgozom, és nagyon akarom, akkor azt el fogom érni. A gyermekvállalás volt az első olyan helyzet, amikor ez nem így működött, és egyszerűen nem értettem, hogy ha ennyire akarom, akkor miért nem sikerül, mint korábban bármi más az életemben. Tudtam, hogy nem létezhet az, hogy én ne legyek anya" – mesélte könnyei törölgetése közben, majd arról is mesélt, hogy pszichológus segítségét is kérte.

„Amikor túl voltunk számos inszemináción és a második lombikprogramon is, akkor gondoltam azt, hogy le kell ülnöm egy pszichológussal. Alapvetően racionális ember vagyok, és végiggondoltam minden eshetőséget. Dr. Almási Kitti mégis tudott új dolgokat a felszínre hozni. Olyan félelmek jöttek elő belőlem, amelyek nem is tudtam, hogy léteznek, de három alkalom után megoldódtak" – mesélte őszintén a műsorvezető.