műsorvezető Nánási Pál Ördög Nóra sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már biztos: első gyermekét várja a Life.hu sztárszerzője, Ördög Nóra, aki hivatalosan a blogján közölte az örömhírt. Az RTL Klub népszerű műsorvezetője 3 és fél év sikertelen próbálkozás és 2 sikertelen beültetés után esett teherbe.

Már hetek óta pletykálják, hogy Ördög Nóra és Nánási Pál első gyermeküket várják. Az X-Faktor műsorvezetője ezt ezekben a pillanatokban maga is megerősítette saját blogjában.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Bár sok újdonságot nem tartogatok, mert annak az örömét, hogy én oszthassam meg a hírt akkor, amikor szeretném, és azokkal, akikkel szeretném, már hetekkel ezelőtt elvették tőlem a kíváncsi - és sajnos nem egy esetben kifejezetten rosszindulatú - újságírók. De annak az örömét semmi sem veheti el tőlem, hogy igen, valóban kisbabát várunk Palkóval!" Ördög Nóra azt is elárulta, hogy 3 és fél év várakozás és 2 sikertelen lombikbeültetés után esett végre teherbe első, várva várt gyermekükkel. "Egy műtét, tucatnyi vérvétel, cifra vizsgálatok, inszeminációk és 2 sikertelen lombik után - a 3. sikeres beavatkozás végeredményével a pocakomban - most azt mondom, nagyon nagy szükségem volt erre az önismereti utazásra, amit végigcsináltam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.