Szeresd Önmagadat jobban, mint felebarátodat!

Forrás: Merlin Communications -
Dobó Kata Terézanyu Anna and the Barbies Rácz Zsuzsa pályázat Richter Gedeon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendhagyó sajtótájékoztató keretein belül jelentették be a Rácz Zsuzsa által életre hívott Terézanyu pályázat idei témáit. 

A MÉG 1 MESÉT playback színház társulat rögtönzött, frenetikus előadásai előzték meg az idei nagy bejelentést: az idén 5 éves Terézanyu pályázat ezúttal két témakörben is várja a pályaműveket. A Szeresd Önmagadat jobban, mint felebarátodat címmel elkészült írások az önszeretet, az önelfogadás sokszor nehezen elsajátítható képességéről vagy ritkán megélt élményéről, de egyben sorsfordító jelentőségéről szólnak majd, míg a Miből tudod, hogy bejössz egy srácnak? címmel futó pályázattal a fiatal felnőtteket célozzák meg.

A Rácz Zsuzsa által létrehozott és a Richter Gedeon Nyrt. által támogatott pályázat — amely öt év alatt a női létet övező tabuk megdöntésének igazi fórumává nőtte ki magát – aktuális felhívására ismét egyes szám első személyben és maximum 5000 karakterben megírt vallomásokat várnak.

Forrás: Merlin Communications

A pályázatokat a www.terezanyu.hu oldalon keresztül, 2014. április 6. éjfélig lehet elküldeni. A zsűri az általa kiválasztott pályázatok alkotói között százezer forint összértékű könyvutalványt és értékes különdíjakat oszt ki mindkét kategóriában. Eredményt a 2014. május 9-i díjkiosztó eseményen hirdetnek.

Beke Zsuzsa, a Richter kommunikációs igazgatója hangsúlyozta, a világcéget büszkeséggel tölti el, hogy évek óta támogathat egy ilyen kezdeményezést. Az a közös cél, hogy a nők képesek legyenek kiállni magukért, a családtervezés, a fogamzásgátlás vagy a gyerekvállalás kérdéseiben. Az idén ötéves Terézanyu pályázat zsűrijében, Rácz Zsuzsa és Beke Zsuzsa mellett, ismét szerepet vállalt Dobó Kata színésznő, de olyan új tagok is örömmel vállalták a felkérést, mint Dr. Seres Andrea nyíregyházi szülész-nőgyógyász, D. Tóth Kriszta ismert újságíró, tévés személyiség, aki február óta az UNICEF új magyarországi nagykövete, és Pásztor Anna énekesnő, az Anna and the Barbies zenekar népszerű frontasszonya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.