tűzpiros lakkok és a francia manikűr sosem megy ki a divatból, ami nem is baj, hiszen mi is imádjuk a klasszikus dolgokat. Ha azonban idén tavasszal szívesen kirpróbálnál valami különlegeset és trendit, akkor megmutatjuk, milyen színekkel érdemes próbálkoznod. 

Körmökön is hódít az orchidea

A ragyogó orchidea lett az év trendszíne, így nem meglepő, hogy a körmökön is egyre többször láthatjuk majd ezt a színt. Tény, hogy a lila nem passzol annyi ruhához, mint egy francia lakkozás vagy egy hagyományos bordó vagy piros árnyalat, mégis nagyon nőcis tud lenni, pláne, ha a sminkedben is visszaköszön ez a szín. Legalább egyszer érdemes kipróbálnod - mutatunk néhány trendi árnyalatot!

1. és 3. Maybelline, 2. Opi, 4. Crystal Nails, 5. Max Factor, 6. Essence, 7. Moyra, 8. MAC

Folyékony fém, krómos csillogás

Évek óda hódítanak a sötét színek, csakúgy, mint a csillámokkal teliszórt lakkok. Idén azonban a fémes színek uralkodnak: próbálj ki bronzos, ezüstös, rezes árnyalatokat - a körmöd olyan lesz, mintha ezüstbe vagy aranyba mártottad volna. Ez a stílus nemcsak trendi, de roppant elegáns is, a halvány, színes tavaszi ruhákat pedig nagyon feldobja egy dögös, vad szín. 

1. Opi, 2. Avon, 3. Maybelline, 4. Crystal Nails, 5. Estée Lauder, 6. Moyra, 7. Manhattan, 8. MAC

A pasztell még mindig sláger

A púderrózsaszín, a galambszürke, a nude, a halvány mentaszín és a kellemesen visszafogott napsárga még mindig ott vannak a palettán. Mi azért szeretjük őket, mert könnyű hozzájuk öltözni, és ha épp nincs kedvünk kitűnni a tömegből, akkor a pasztellszínnél nincs is jobb választás.

1. Estée Lauder, 2. Essence, 3. Moyra, 4. Maybelline, 5. Manhattan, 6. MAC
Hegyes, kocka, természetes - milyen legyen a körmöm?

Balázsovics Zsanett okleveles műkörömépítő elárulta, idén milyen körömforma hódít. "Már jó ideje lejárt a hegyes, hosszú, illetve a szögletes alakúra reszelt körmök ideje. A sminkelésben a természetes a sláger, és ugyanez jellemzi a manikűrt is. 2014-ben abszolút a rövid, természetes formájú körmök hódítanak: ezeken remekül mutatnak mind az élénk színek, mind a halványabb árnyalatok. Ha pedig valaki nem vágyik műkörömre, de erősítené a körmeit, akkor marad a géllakk: ez egyre népszerűbb, a színek palettája pedig végtelen."