Telekom Vivicittá mellrák mélypont új élet projekt küzdelem albert kinga eltűnt emberek futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Albert Kinga, aki a mellrákból való felépülés után azt a célt tűzte ki maga elé, hogy sikerrel teljesíti az áprilisi városvédő futás, azaz a Telekom Vivicittá egyik távját, igencsak elfáradt és mélypontra jutott. 

Kinga igencsak megorrolt edzőire, a Life.hu sztárszerzőire, Kropkó Péterre és Gajdos Tamásra, akik nyilvánosan - és az ő tudta nélkül - bejelentették, hogy Kinga a Vivicittá 10 km-es távját fogja teljesíteni. A nemrég még kemoterápiás kezelés alatt álló nő nem vette jó néven, hogy edzői kihagyták ebből a döntésből.

Kingát rosszul érintette a nem várt bejelentés, de egy kicsit abba is belefáradt, hogy a nem éppen kíméletes edzések miatt a gyerekeivel kevesebb időt tud tölteni. Talán ezért is fordulhatott elő az, hogy a héten Kinga nem jelent meg az edzéseken, hiába hívták őt a fizikai felkészüléséért felelős szakemberek.

Kingáért mindenki aggódik és bízunk benne, hogy nem adja fel a célját. A TV2 Mokka című műsorában Szily Nóra coach és Kropkó Péter, a Life.hu sztárszerzője nyilatkoztak ezügyben, és nyilvánosan biztatták Kingát a folytatásért. A Kinga új élete Facebook-oldalon pedig a rajongók küldtek számára megható üzeneteket.

/1403/Kinga2014314171828

Bízunk benne, hogy Kinga előkerül és tovább folytatja a küzdelmet, hiszen már csak négy hét van hátra a Vivicittáig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.