Megszületett Tamara Ecclestone kislánya

Forrás: Instagram/Tamara Ecclestone Official -
Tamara Ecclestone szülés kislány Bernie Ecclestone Instagram kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A büszke anyuka képmegosztó oldalán mutatta meg a világnak hétfőn született lányát.

Hétfőn adott életet Tamara Ecclestone első gyermekének, aki a Sophie nevet kapta. A Forma-1-es mogul, Bernie Ecclestone lánya nemrég Instagramján tett közzé egy szívmelengető családi fotót, rajta férjével és a kis Sophie-val.

Forrás: Instagram/Tamara Ecclestone Official
Egy gép, ami csodát tesz a testeddel - érdemes kipróbálnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140317-rosie-huntington-whiteley-modell-pilates-geppel-edz-a-tokeletes-alakjaert.htmlA minap Rosie Huntington-Whiteley szupermodell a képmegosztó oldalára olyan fotót posztolt magáról, amit nézve menten elsárgultunk az irigységtől. Jason Statham kedvese egy különleges gép segítségével tartja karban álomszép alakját - utánajártunk, mi is ez a csodamasina. Ez Zsír!OrigoEzer gyöngyből készült a gallér stílusú nyaklánchttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140318-hogyan-legyek-jo-no-ezer-gyongybol-keszult-a-galler-stilusu-nyaklanc.htmlVan pár szabad órád? Üsd el gyöngyfűzéssel! Ha szeretnél magadnak trendi nyakláncot készíteni, így csináld!Hogyan legyek jó nőOrigoNehéz mindig igazat mondani!http://www.life.hu/kult/20140317-premier-central-szinhaz-a-kutya-kulonos-esete-az-ejszakaban.htmlEgy nap átlagosan 200-szor hazudunk - és ezek többségét azért tesszük, mert így egyszerűbb. Kár túlbeszélni a dolgokat. Vannak viszont, akik képtelenek hazudni. Egy ilyen fiúról szól a Centrál Színház legújabb előadása, A kutya különös esete az éjszakában.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.