Soha nem lehetett gyermeke Sütő Enikőnek. Állítja, feldolgozta a vele történteket, és azt is elmondta, miként élheti meg az anyaságot anélkül, hogy saját babája született volna.

A magyar modell kilencszer volt várandós, ám sajnos végül mindegyik alkalommal elment a baba. Enikő azonban az évek során megtanulta, hogyan tudta elfogadni a megváltoztathatatlant. 

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"A környezetem nagyon támogatott a veszteség feldolgozásában, és én is elindultam egy belső útkeresés felé. Rájöttem, hogy mindent a tudat teremt, és ha tartozásunk van az életben, akkor az visszaüt. Az, hogy nem lett gyermekem, egyfajta lehetőséget adott arra, hogy megértsek fontos dolgokat"mondta el a Borsnak Enikő.

A modell hozzátette, saját modelliskolájának és a Bátor Táborban való aktív közreműködésének hála meg tudja élni a vágyott anyai érzéseket.

"Rendkívül közeli kapcsolatban vagyok ezekkel a gyerekekkel, őket szeretem úgy, mintha a sajátjaim lennének. Előfordul az is, hogy nálunk alszanak, rengeteg szeretetet adnak, őszinte lények. A férjem ugyancsak mellettem áll mindenben, amiért hálás vagyok. A mai világban sok férfi fél a felelősségtől, az elkötelezettségtől, s ezért nem lehet a párjuknak gyerekük, ami szomorú. Az örökbefogadás jó út lehet, de sajnos hazánkban nagyon megnehezítik az eljárást, végül ezért tettem le róla én is" – fejtette ki bővebben Enikő.