Fényes öltöny, buggyos nadrág - magyar pasik a vörös szőnyegen

Szabó Ádám Glamour parti Éder Krisztián Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lenne igazságos, ha csakis a hölgyek öltözködését méltatnánk az idei Glamour-gálán. A Life.hu most megmutatja, miben bulizott a magyar sztárvilág három divatmániás fiatal férfiúja. 

Éder Krisztián

A zenész/fotós mindig is szerette az extrémebb stílust, így nem lepett meg bennünket buggyos nadrágjával. Krisztián nagyon lazára vette a figurát, az elegánsnak közel sem nevezhető szettjében kilógott az öltönyös pasik sorából. Valószínűleg trendi volt a fiatal magyar sztár, a nőknek azonban az öltönynél nincsen szexibb!

Nézd meg milyen ruhákban vonultak fel a lányok a gálán! Kattints a képre a galériáért! Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Szabó Ádám

Az X-Faktor és a Csillag születik sztárja hódítani akart a gálán, ehhez nem férhet semmi kétség. Tény, hogy Ádám igen elegáns volt, de a sok fekete mellé vihetett volna egy kis színt a szettbe.

Bolondos képek a gáláról! Kattints a fotóra! Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Baronits Gábor

Valamit tudhatott a Jóban Rosszban sztárja, amikor otthon a gálára készült... Gábor tökéletesen választott öltözéket, és jól is tette: ő lett az év legsármosabb pasija. Ellenvetésünk nincs: a színész elegáns volt, mi pedig még mindig imádjuk a galambszürke öltönyöket!

Melyik sztár öltözött fel a legjobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.