Pataki Szilvia esküvő Barátok közt kiló hízás súlyzó fogyókúra vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sorozat Enikője úgy döntött, életmódváltásba kezd és megharcol a kilókkal, amik észrevétlenül felszaladtak rá.

Pataki Szilvia a Barátok köztben Bárány Enikőt alakítja, aki egy elbűvölő teremtés. A színésznőt a sok forgatás és színházi munkái annyira lekötötték az elmúlt időszakban, hogy észre sem vette, felszaladt rá pár kiló. Szilvi azonban döntött és vőlegényével együtt harcolnak a kilók ellen - írja a Best magazin.

Forrás: RTLKLUB

„Néhány hete igyekszem egészséges ételeket enni, naponta súlyzózom és tornázom. A célom, hogy öt-nyolc kilótól megszabaduljak. A párommal, Gáborral együtt, egymástól függetlenül kezdtünk edzésbe, így ösztönözzük egymást" – magyarázta Szilvi, akinek bizony sokszor meggyűlt már a baja a fogyókúrával.
„Abszolút jellemző rám a jojóeffektus, ezért most még több akaraterőre van szükségem. Az esküvőnkre szeretnék beleférni abba a bizonyos ruhába" – mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.