Kiverte a biztosítékot Kim és Kanye Vogue címlapja - Íme, a reakciók

címlap Kanye West Vogue Anna Wintour kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előre lehetett sejteni, hogy amikor Anna Wintour címlapra engedi Kim Kardashiant és Kanye West rappert, attól felrobban az internet. A celebek kiakadtak, Sarah Michelle Gellar színésznő egyenesen bojkottra szólított fel.

A Vogue áprilisi számának címlapján Kim Kardashian és párja, Kanye West feszít. Nem tudjuk, mivel sikerült meggyőzniük Anna Wintourt, a legendás lap legendás főszerkesztőjét erről, de a címlapi (egyébként lehetetlen és nem kifejezetten praktikus) hashtag szerint ők az a celebpár, akiről épp a legtöbbet beszélnek a világon.

Forrás: Instagram/James Franco

A címlapkép március 21-én kerültek fel az internetre, amely szinte felrobbant a fotótól. A képekről mindenkinek van vélemlnye - a legnagyobb sztároknak is. Sarah Michelle Gellar színésznő annyira kiakadt, hogy Twitteren közölte, lemondja az előfizetését a Vogue-ra, majd megkérdezte, ki tart vele. James Franco és Seth Rogen színészek, akik újraforgatták már az álompár klipjét is, elkészültek a saját Vogue-verziójukkal is. Köszönjük az vizuális élményt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.