Ilyen hajjal még sosem láttad Harper Beckhamet

frizura David Beckham kislány család Harper Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló! David és Victoria Beckham kislányát kiengedett hajjal fotózták le. Ilyen szinte még sohasem történt.

Meglepő dolog esett meg Los Angelesben. A Beckham családot a LAX repülőtéren kapták lencsevégre. Victoria hatalmas légyszemüvegben vágott fancsali képet, megnézhettük, hogy a legnagyobb Beckham leszármazott, Brooklyn mekkorát nőtt, egyszóval minden úgy indult, mint máskor.

Harper Seven Beckham szinte mindig ilyen frizurával látható. Kivéve most. Forrás: AFP

A kis Harper azonban a szokásossal ellentétben kiengedett hajat villantott. Ilyen szinte még sosem fordult elő. Legutóbb, amikor írtunk róla, épp az anyukája karjaiban volt, azelőtt fociedzésen járt, októberben pedig szexi papájával pózolt. Mindig a feje búbján található konttyal. Kivéve most. A szokatlan fotót itt nézheted meg.

Emma Watson királynő lett - Stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20140328-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-emma-watson-drew-barrymore-es-miranda-kerr.htmlVirágos darabokban és üde rúzsokban nem volt hiány az utóbbi néhány napban, a hét sztárja azonban egyértelműen Emma Watson lett. Számtalan tökéletes szettben megmutatta magát a fiatal színésznő, mi pedig kiválasztottuk a legtöbbet vitatott összeállítását. Íme a Life.hu heti stílusmustrája.Trend--Egy új kor kezdete – hogy került Kim és Kanye a Vogue címlapjára?http://www.life.hu/trend/20140328-kim-kardashian-es-kanye-west-a-vogue-cimlapon-anna-wintour-dontese-nanasi-palnak-is-tetszett-a.htmlEzt is megértük – Kim Kardashian a kultikus magazin legújabb címlapján feszít, méghozzá menyasszonyi ruhában, a legütősebb díszlete pedig Kanye West. Anna Wintour, a Vogue teljhatalmú nagyasszonya végül csak kimondta az áment – pedig korábban erre nem sok esély volt. De vajon mi vitte rá erre? A Life.hu szakértőket kérdezett meg a témában.TrendOrigoSzínpompás kiegészítők tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20140321-divat-es-trend-kiegeszitok-tavaszra-taskak-salak.htmlEgy üde színű táska és egy sál bármely szettel csodákat tesz. Idén tavasszal sincs ez másképp: használd az álomszép tavaszi színeket a kiegészítőkben is!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.