A világ legszomorúbb reklámja egy kisfiúról

kisfiú reklám szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kisfiú csupa olyan dolgot csinál egyes egyedül ebben a reklámban, amit az anyukájával együtt kellenne. 

Egyedül reggelizik, önállóan fürdik, magának ragasztaja fel a ragtapaszt, és egyáltalán végtelenül magányos. A szpotot a Grief Encounter nevű szervezet sugározta Angliában, hogy így emlékeztessen mindenkit arra, hogy ami egyikünknek természetes, az másoknak már soha nem adatik meg. Nekik segít feldolgozni az édesanya elvesztését a szervezet, és ehhez kéri támogatást.

Kiesett egy gyerek egy lakótelepi lakás ablakánhttp://www.life.hu/csalad/20140403-egy-tizennegy-honapos-gyerek-esett-ki-dunakeszin-egy-lakotelep-ablakabol.htmlEgy tizennégy hónapos kisfiú zuhant ki a dunakeszi Barátság úti lakótelep egyik lakásának ablakából. Súlyos sérüléseket szenvedett – tudósít az Origo.hu.CsaládGyerekkereskedelem - a gyerekek szemévelhttp://www.life.hu/csalad/20140318-gyerekkereskedelem-a-gyerekek-szemevel-bezzeganya-blogon.htmlA Reuters hírportál ötrészes cikksorozatot szentelt tavaly év végén annak a 18 hónapos oknyomozó munkának, amely feltárta, miféle illegális, a hatóságok előtt rejtve maradó, pedig tulajdonképpen nagyon is látható rendszerek közvetítik azokat a gyerekeket idegenekhez, akiktől örökbefogadó szüleik meg akartak válni - írja a Bezzeganya blog. Család--Eutanázia Belgiumban - a gyerekekre is vonatkozikhttp://www.life.hu/csalad/20140307-hivatalosan-gyilkolhatjak-a-gyerekeiket-a-belgak-bevezettek-naluk-az-eutanaziat-azaz-a-kegyes.htmlEurópa-szerte több mint 200 ezren kérték a belga királyt, hogy ne adja nevét ahhoz a törvényhez, amely gyermekekre is kiterjeszti az eutanáziát. Az uralkodó ennek ellenére aláírta a törvényt, így a jogszabály hatályba lép – írja az Origo. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.