Különleges ajándék a locsolkodóknak: készítsd el még ma!

tojás húsvét 2014 locsolkodás DIY ajándék locsolkodó húsvét csináld magad gyertya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A húsvét elengedhetetlen kelléke a hímes tojás. Idén egy kicsit megbolondítottam a dolgot: törékeny tojás helyett tojásgyertyát kapnak a hozzám érkezők.
Csináld magad! Cuki asztalterítő húsvétrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130327-hogyan-legyek-jo-no-nyomdazz-husveti-asztalteritot.htmlEz már a harmadik húsvét, amit videón keresztül együtt töltünk. Idén egy kis húsvéti dekorációval készültem, remélem, tetszik majd!Hogyan legyek jó nőSzuperegészséges: tojással töltött avokádóhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130904-hogyan-legyek-jo-no-dietas-recept-tojassal-toltott-avokado.htmlA gyorsan elkészíthető reggelinél nincs jobb a világon. Most mutatok egy olyat, ami mindössze 2 perc ráfordított munkával 10 perc alatt teljesen készre sül. Amíg készül a finomság, jut időnk magunkra, szépítkezni, öltözni, végezni a reggeli teendőket. Jó étvágyat! :)Hogyan legyek jó nőTojás reggelire - ahogy eddig sosem próbáltadhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120328-hogyan-legyek-jo-no-tojas-reggelire-ahogy-eddig.htmlNéha érdemes eltérni egy kicsit a megszokottól, így nagyobb az öröm. Nem feltétlenül van szükség új ízekre ahhoz, hogy a régieket élvezzük, elég egy új köntös, és máris az újdonság erejével hat ránk akár egy rántotta is. Nézzétek csak!Hogyan legyek jó nő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.