Így lehetsz csinos terhesen is - öltözködési tippek kismamáknak

fashion week család öltözködés ruha kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terhesen nehéznek tűnik csinosan és kényelmesen öltözködni, mert megváltoznak testünk arányai, és sokszor még az ízlésünk is. A következőkben éppen erre az időszakra adunk tanácsokat. 

Szűk ruhákat és tunikákat elő!

Hordj pamutból készült, szűkített fazonú, térdig vagy az alá érő ruhákat vagy tunikát leggingsszel. Mivel a szűk ruha a csípődre és a combodra is ráfeszül, ezért nem tűnsz majd annyira nagynak bennük. Ha eddig kerülted is ezt a fazont, most bátran vedd fel! A hagy hason jól mutatnak a szűk ruhák, és kiemelik a nőiességedet!

1. 13.300 forint 2. 14.990 forint 3. 9990 forint 4. 9990 forint Forrás: Mamas & Papas

Könnyű, lezser felsők hétköznapokra

Az anyag legyen könnyű és rugalmas pamut, mert az ebből készült topok követik a hasunk növekedését. A denevér ujjú felsők a kismamáknak is nagyon jól állnak!

1. 10.990 forint 2. 19.990 forint 3. 18.900 forint 4. 16.790 forint 5. 15.990 forint Forrás: Mamas & Papas

Tippek kiegészítőkhöz

Ha lazán, a hasad alatt kötsz át egy vékony övet, ezzel karcsúsítani tudod a derekadat.

1. 19.490 forint 2. 12.990 forint 3. 13.300 forint 4. 12.990 forint Forrás: Mamas & Papas

A dekoltázs varázsa

A terhességgel a melleid is egyre nagyobbak lesznek. Használd ki, és hordj olyan ruhadarabokat, amelyek kiemelik a dekoltázsodat. Ilyenek a keresztbe csíkos, mellrésznél világosabb színű darabok, vagy egyszerűen csak a mélyebben kivágott ruhák, de minden szűkebb ruha is odaviszi a tekintetet.

A nagy babakocsikörkép http://www.life.hu/csalad/20140408-a-nagy-babakocsi-korkep-a-legfontosabb-szempontokat-nezve-valasszunk-a-gyereknek-babakocsit.htmlA kicsi érkezése előtt az egyik legnehezebb feladat a babakocsi kiválasztása. Figyelembe kell venned a saját igényeidet, az üzletek kínálatát, ahol ráadásul többféle besorolás alapján osztályozzák a modelleket.Család--Gyerekkereskedelem - a gyerekek szemévelhttp://www.life.hu/csalad/20140318-gyerekkereskedelem-a-gyerekek-szemevel-bezzeganya-blogon.htmlA Reuters hírportál ötrészes cikksorozatot szentelt tavaly év végén annak a 18 hónapos oknyomozó munkának, amely feltárta, miféle illegális, a hatóságok előtt rejtve maradó, pedig tulajdonképpen nagyon is látható rendszerek közvetítik azokat a gyerekeket idegenekhez, akiktől örökbefogadó szüleik meg akartak válni - írja a Bezzeganya blog. Család--A világ legszomorúbb reklámja egy kisfiúrólhttp://www.life.hu/csalad/20140405-szivszorito-reklam-egy-kisfiurol-akinek-nincs-anyukaja-es-az-osszes-fontos-dolgot-egyedul-csinalja.htmlA kisfiú csupa olyan dolgot csinál egyes egyedül ebben a reklámban, amit az anyukájával együtt kellenne. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.