A Coachella fesztivált 1999 óta rendezik meg a kaliforniai sivatagban, nem messze Indio várostól. Az évek során a legmenőbb amerikai zenei rendezvénnyé nőtte ki magát, két éve pedig már nemcsak egy, de két hétvégén át bulizhatnak az ide látogatók. A vasárnap véget ért eseményen a sztárfellépők mellett celebek százai engedték ki a fáradt gőzt.

A világsztárok legalább annyira gondosan készülnek erre a fesztiválra, mint egy-egy vörös szőnyeges eseményre. Itt ugyanis mindannyian bemutathatják bohém, fesztiválozós, lazábbik énüket - természetesen jól megkomponált szettekben. Idén vitathatatlanul a crop top (haspóló) és a maxiruha volt a menő. No meg a szakadt farmer, minden mennyiségben.

Akik a maxiruhára esküsznek

Alessandra Ambrosio modell szinte minden évben a Coachella vendége. A Victoria's Secret fehérneműcég angyalkája többnyire maxiruhában ropja, csakúgy, mint a milliárdos örökösnő, Paris Hilton is. 

Forrás: Northfoto

Akik igyekeznek sokat mutatni

Idén a crop topok hihetetlenül népszerűek - különösen a fesztiválokon. Kendall Jenner is ilyet viselt szakadt farmersorttal, western stílusú csizmával és hosszú kardigánnal. Barátnője, Selena Gomez azonban egy fehér, átlátszó csipkeruhával spékelte meg a szettjét. Abban mondjuk már nem vagyunk biztosak, hogy 5 perc fesztiválozás után a hófehér ruha nem lesz szürkésbarna...

Forrás: Northfoto

Galéria

/1404/Coach20144201536